Το Apple Watch είναι νούμερο 1 στις πωλήσεις το 1ο τρίμηνο

0
Τα στοιχεία πωλήσεων για τα έξυπνα ρολόγια το πρώτο τρίμηνο του 2020 δημοσιεύθηκαν από τη Strategy Analytics . Η αγορά έχει αυξηθεί κατά 20% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο που αντιστοιχεί σε 14 εκατομμύρια συνδεδεμένα ρολόγια. 
Η Apple είναι πολύ άνετα στην πρώτη θέση με 7,6 εκατομμύρια Apple Watch που πωλούνται, έναντι 6,2 εκατομμυρίων το προηγούμενο έτος. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 22,6%. Το μερίδιο αγοράς της Apple για συνδεδεμένα ρολόγια ανέρχεται στο 55,5% μέχρι σήμερα, σε σύγκριση με 54,4% σε σύγκριση. «Το Apple Watch συνεχίζει να αποτρέπει τον σκληρό ανταγωνισμό από τους πεινασμένους αντιπάλους της όπως η Garmin και η Samsung. Το Apple Watch κατέχει το ήμισυ της παγκόσμιας αγοράς για συνδεδεμένα ρολόγια και παραμένει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στον τομέα ", εξηγεί η Strategy Analytics.

Το βάθρο περιλαμβάνει και τη Samsung στη δεύτερη θέση με 1,9 εκατομμύρια πωλήσεις, έναντι 1,7 εκατομμυρίων τον προηγούμενο χρόνο. Η αύξηση είναι 11,8% . Η Garmin είναι τρίτη με 1,1 εκατομμύρια αντίτυπα που πωλούνται, σε σύγκριση με 800.000 την προηγούμενη περίοδο. Η πρόοδος είναι 37,5% και εδώ. Οι άλλοι κατασκευαστές είχαν 3,1 εκατομμύρια πωλήσεις, αύξηση 14,8%.

Η Strategy Analytics αναμένει ότι οι πωλήσεις των συνδεδεμένων ρολογιών θα αυξηθούν για το τρέχον τρίμηνο λόγω του κοροναϊού. Ωστόσο, η αγορά θα πρέπει να αρχίσει να αυξάνεται και πάλι στο δεύτερο εξάμηνο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !