Ένα νέο Apple TV με τον A12X πρόκειται να κυκλοφορήσει

0
Η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο Apple TV. Οι πληροφορίες προέρχονται από τον Jon Prosser, ο οποίος είχε καλές πληροφορίες για το νέο iPhone SE και το νέο MacBook Pro 13 ιντσών που ανακοινώθηκαν πρόσφατα.  
Το νέο Apple TV 4K θα φέρει το τσιπ A12X, το ίδιο που χρησιμοποιείται στο iPad Pro του 2018. Αρκεί να πούμε ότι η ισχύς πρέπει να είναι εντυπωσιακή, κάτι που θα μπορούσε να είναι πολύ ενδιαφέρον για τα τελευταία παιχνίδια μέχρι σήμερα. Συγκριτικά, το τρέχον Apple TV 4K διαθέτει τον επεξεργαστή A10X.

Η συσκευή με το όνομα Neptune T1125 και θα προσφέρει διπλάσιο χώρο αποθήκευσης από το τρέχον μοντέλο. Θα προγραμματιστεί μια έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 64 GB και μια άλλη με 128 GB.

Δεν κοινοποιείται ένα βασικό στοιχείο και ειναι η τιμή. Το τρέχον μοντέλο με 32 GB αποθηκευτικού χώρου πωλείται στα 199 ευρώ στην Apple. Έτσι λογικά πηγαίνουμε στα 219 ευρώ για την επιλογή με 64 GB.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !