Στη Γερμανία, αρκετά Apple Stores θα ανοίξουν ξανά στις 11 Μαΐου

0
Ενώ πολλές χώρες εισέρχονται ή θα ξεκινήσουν τη φάση της επανεκκίνησης από τον ιό, η Apple θα ανοίξει ξανά πολλά από τα καταστήματα της Apple σε όλο τον κόσμο. Μετά την Κίνα, τη Νότια Κορέα, την Αυστρία και την Αυστραλία, ο αμερικανικός γίγαντας ετοιμάζεται να ανοίξει εκ νέου τουλάχιστον τρία από τα γερμανικά καταστήματά του από τις 11 Μαΐου.  
Τα εν λόγω καταστήματα βρίσκονται στη Φρανκφούρτη, στο Ντίσελντορφ και στο Βερολίνο ( Apple Store on Rosenstrasse ), αλλά σύμφωνα με πολλά γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η Apple σκοπεύει να ανοίξει ξανά όλα τα καταστήματά της στη Γερμανία (η Apple διαθέτει 15 καταστήματα Apple σε όλη τη χώρα ).

Όπως με κάθε άνοιγμα του καταστήματος, η Apple άλλαξε τις ώρες (άνοιγμα μεταξύ 11 π.μ. και 6 μ.μ.) και σχεδιάζει να περιορίσει τον αριθμό των πελατών που είναι παρόντες στο κατάστημα ταυτόχρονα. Θα επιβληθούν επίσης υγειονομικά μέτρα (φορώντας μάσκα για υπαλλήλους και πελάτες, υποχρεωτική κοινωνική απόσταση, δοκιμή θερμοκρασίας στην είσοδο, διαθέσιμο υδροαλκοολικό τζελ). Ένας εκπρόσωπος της Apple-Germany διευκρινίζει επίσης ότι το άνοιγμα των Apple Stores θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για την παροχή υπηρεσιών και υποστήριξης μετά την πώληση στο Genius Bar.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !