Η Apple θα πρέπει να πληρώσει 10 εκατομμύρια ευρώ στην Ιταλία

0
Το 2018, η ιταλική αρχή ανταγωνισμού επέβαλε πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ στην Apple για την απόδοση των iPhone που έχουν ελαττωματική μπαταρία. Η Apple άσκησε έφεση για την απόφαση και η τελική απόφαση έπεσε αυτή την εβδομάδα... Η Apple έχει χάσει και θα πρέπει να πληρώσει τα απαιτούμενα 10 εκατομμύρια ευρώ. 
Η ιταλική αρχή κατηγόρησε την Apple ότι "εφάρμοσε αθέμιτες εμπορικές πρακτικές" . Ο περιορισμός απόδοσης έκανε το ντεμπούτο του με το iOS 10.2.1 και η Apple δεν ήταν διαφανής με τους χρήστες της στο θέμα. Πολλοί άνθρωποι είχαν επομένως επιβράδυνση στο iPhone τους και πίστευαν ότι οφείλεται στην ηλικία της συσκευής, όταν το πρόβλημα ήταν στην πραγματικότητα η μπαταρία.

Το ιταλικό έγγραφο αναφέρει :

Αυτό το συμπέρασμα βασίζεται στο ότι η παράλειψη των πληροφοριών που αποκαλύφθηκαν, που σχετίζονται με ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος που επηρέασε την απόδοσή του και τη διάρκειά του, οδήγησε τους καταναλωτές να κάνουν λάθη τόσο στην απόφαση αγοράς ότι, πάνω από όλα, για τη σωστή χρήση και αντικατάσταση του iPhone.

Η Ιταλία δεν είναι η μόνη χώρα που έχει κουνήσει τα δάχτυλα της στην Apple. Πρόσφατα, η Apple συμφώνησε να πληρώσει 500 εκατομμύρια δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες . Υπάρχει επίσης Γαλλία όπου στην Apple έχει επιβληθεί πρόστιμο 25 εκατομμυρίων ευρώ για την καταστολή της απάτης .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !