Multipla: Ένα Tweak που θα φέρει πολλαπλές αποβάθρες στο iPhone σας

0
Βαριέσαι με την κανονική βάση στο iPhone σου και θέλεις να το κάνεις μια εντυπωσιακή αλλαγη; Τοτε το Multipla, ένα νέο εργαλείο που μπορεί να είναι η επιλογή σας. Εάν έχετε ένα jailbreak iPhone, τότε απολαμβάνετε αυτό το tweak και αλλάζετε τις βάσεις (Dock) του iPhone σας πολύ εύκολα. Το Multipla αναπτύχθηκε από τους Thomz και burrit0z. 
Η βάση του dock της συσκευής σας στο iOS θα γίνει αρκετά ενδιαφέρουσα και μπορείτε να την προσαρμόσετε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Συνήθως, οι βάσεις στο iOS είναι πολύ απλές και βαρετές ταυτόχρονα. Θα βρείτε ένα πλέγμα εικονιδίων μαζί με μια στατική βάση στο κάτω μέρος που φιλοξενεί μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Με το Multipla tweak, θα έχετε μια εντελώς νέα εμφάνιση για το κινητό σας.

Το Multipla δεν περιορίζεται στην υπάρχουσα λειτουργία αποβάθρας. Επεκτείνεται πέρα ​​από αυτή και δίνει στο κινητό σας μια εντελώς νέα και συναρπαστική εμφάνιση. Μπορείτε να απολαύσετε διάφορες λειτουργίες όπως widget με διαφορετικό είδος πληροφοριών στην οθόνη σας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !