Η Apple αγοράζει την Inductiv για τη βελτίωση της Siri

0
Η Apple αγόρασε μια ακόμη νέα εταιρεία. Είναι η Inductiv, που εδρεύει στο Οντάριο του Καναδά και ειδικεύεται στη μηχανική μάθηση. Η τιμή αγοράς δεν έχει διαρρεύσει ακόμη.  
Σύμφωνα με το Bloomberg , η ομάδα των μηχανικών της Inductiv εντάχθηκε στην Apple μετά την εξαγορά για τη βελτίωση της Siri και τη γενικότερη εργασία στη μηχανική μάθηση και την επιστήμη των δεδομένων.

Η Inductiv έχει αναπτύξει μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να αυτοματοποιήσει το έργο της αναγνώρισης και διόρθωσης σφαλμάτων στα δεδομένα. Είναι σημαντικό να έχουμε καθαρά δεδομένα για μηχανική μάθηση, έναν δημοφιλή και ισχυρό τύπο τεχνητής νοημοσύνης που βοηθά το λογισμικό και τις υπηρεσίες να βελτιωθούν με λιγότερη ανθρώπινη παρέμβαση.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η τεχνογνωσία της Inductiv δεν θα προσφερθεί ακόμη στο iOS 14. Η ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος είναι ήδη πολύ προχωρημένη, με το πρώτο beta να κυκλοφορεί στις 22 Ιουνίου μετά το WWDC Σε σύνδεση. Ωστόσο, δεν είναι αδύνατο οι βελτιώσεις στο Siri με την τεχνολογία Inductiv να προσφερθούν αργότερα με ενημερώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, πιστεύουμε ότι η Apple θέλει να βελτιώσει την βοηθό της και την πρόοδο της τεχνητής νοημοσύνης. Ο όμιλος έχει πραγματοποιήσει πολλές εξαγορές τα τελευταία χρόνια, όπως οι Xnor.ai , Tuplejump , Laserlike , Turi και Perceptio και άλλες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !