macOS: η παράλειψη μιας ενημέρωσης σύντομα δεν θα είναι πλέον δυνατή

0
Δεν θέλουν όλοι να εγκαταστήσουν την πιο πρόσφατη ενημέρωση macOS. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους έχουν macOS High Sierra ή macOS Mojave και δεν θέλουν να μεταβούν στο macOS Catalina.Μέχρι τώρα υπήρχε μια λύση.. αγνοήστε την ενημέρωση με μια εντολή για είσοδο στο τερματικό. Τώρα αυτό αποδεικνύεται ότι δεν θα είναι πλέον δυνατό σύντομα, όπως αναφερει η Apple στις σημειώσεις της . 
Όταν οι χρήστες προσπαθούν να αγνοήσουν την ενημέρωση σήμερα, θα διαβάσουν το μήνυμα: "Το σύστημα για την παράβλεψη ενημερώσεων δεν είναι ενημερωμένο." Η δυνατότητα παραβίασης μεμονωμένων ενημερώσεων θα καταργηθεί σε μελλοντική έκδοση του macOS . " Η εντολή που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αγνοήσει μια ενημέρωση συστήματος ήταν softwareupdate --ignore "macOS Catalina"(αν θέλετε να αγνοήσετε το macOS Catalina).

Αυτό το μήνυμα εμφανίζεται στο macOS 10.15.5 και στο macOS Mojave και macOS High Sierra μετά την εγκατάσταση ενημερώσεων ασφαλείας 2020-003. Το macOS 10.15.5 και οι ενημερώσεις ασφαλείας είναι διαθέσιμες για λήψη από τις 26 Μαΐου.

Η εντολή ήταν χρήσιμη τόσο για την απόκρυψη της ειδοποίησης που καλεί τον χρήστη να ενημερώσει όσο και το κόκκινο σήμα στο επίπεδο του εικονιδίου στις "Προτιμήσεις συστήματος".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !