Η Apple δεν υπογράφει πλέον τα iOS 13.4.1, iOS 12.4.4 και iOS 12.4.6 αποκλεισμένη επαναφορά και ενημέρωση

0
Η Apple με σταμάτησε να υπογράφει πολλές εκδόσεις του iOS ταυτόχρονα. Πρόκειται για το iOS 13.4.1, iPadOS 13.4.1, iOS 12.4.4, iOS 12.4.6 και ακόμη και tvOS 13.4 στο Apple TV.  
Αυτό το κλείσιμο σημαίνει ότι οι χρήστες δεν μπορούν πλέον να εγκαταστήσουν αυτές τις εκδόσεις του iOS, είτε ως ενημέρωση είτε ως επαναφορά. Οι συσκευές που υποστηρίζουν το iOS 13 μπορούν να εγκαταστήσουν μόνο το iOS 13.5 τώρα, την τελευταία ενημέρωση. Για συσκευές που υποστηρίζουν το iOS 12 το πολύ, η μόνη έκδοση που μπορεί να εγκατασταθεί είναι το iOS 12.4.7.

Η πλειονότητα των χρηστών δεν θα αντιμετωπίσει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Ωστόσο, αυτή η στάση υπογραφής μπορεί να ενοχλήσει τους λάτρεις του jailbreak. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει γενικά. Αποδεικνύεται ότι το jailbreak του iOS 13.5 είναι δυνατό με το Unc0ver εδώ και μερικές ημέρες . Για τοiOS 12.4.7, μια ενημέρωση εργαλείου θα πρέπει κανονικά να κυκλοφορήσει για να υποστηρίζει την έκδοση.

Ως υπενθύμιση, το iOS 13.5 είναι μια ενημέρωση που προσανατολίζεται κυρίως στην υγεία με το κοινό API της Apple και της Google για εφαρμογές παρακολούθησης επαφών, ανίχνευση προσώπου με μάσκα για την αποφυγή του Face ID, μια επιλογή στο FaceTime για σταματήστε να κάνετε ζουμ μικρογραφίες και άλλα . Το iOS 12.4.7, από την πλευρά του, κλείνει τρύπες ασφαλείας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !