Apple Watch: αποκαλύφθηκαν τα νέα δερμάτινα λουράκια

0
Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Apple κυκλοφόρησε νέα λουράκια για το Apple Watch. Υπάρχουν, φυσικά και νέα χρώματα για τα υπάρχοντα, αλλά αυτό σταματά εκεί. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Reddit και το 9to5Mac υποδηλώνουν ότι η Apple θα το διορθώσει αυτό σύντομα.  
Οι εικόνες δείχνουν ένα δερμάτινο λουράκι με διαφορετικό φινίρισμα που θα μπορούσε να είναι πιο αναπνεύσιμο από το τρέχον σχέδιο (ιδανικό για αθλητές). Υπάρχουν επίσης διαφορετικές χρωματικές πινελιές στις άκρες, καθώς και νέες επιλογές χρώματος όπως ανοιχτό μπλε, ροζ και κόκκινο.

Αυτή η νέα σχεδίαση θα μπορούσε να κάνει το δερμάτινο λουράκι πιο ευέλικτο και να προσελκύσει περισσότερους χρήστες Apple Watch που διαφορετικά θα είχαν επιλέξει το αθλητικό λουράκι.

Φημολογείται ότι τα νέα λουριά για το Apple Watch που παρουσιάστηκαν εδώ στις φωτογραφίες θα επισημοποιηθούν από την Apple τον επόμενο μήνα. Η Apple μπορεί να εκμεταλλευτεί το WWDC online στις 22 Ιουνίου για να μας περιγράψει με δύο λέξεις. Η Apple θα μπορούσε επίσης να κάνει μια απλή ανακοίνωση μέσω δελτίου τύπου. Αυτό συμβαίνει γενικά για τα νέα χρώματα των υφιστάμενων βραχιολιών.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !