ο macOS 10.15.5 είναι διαθέσιμο στην τελική έκδοση

0
Η Apple μόλις πρόσφερε την τελική έκδοση (build 19F96) του macOS 10.15.5 σε χρήστες των Mac . Είναι ιδιαίτερα καλή η ευκαιρία να καλωσορίσουμε μια νέα επιλογή «Κατάσταση της μπαταρίας» για φορητούς Mac, νέες ρυθμίσεις για το FaceTime και το Pro Display XDR και διάφορες διορθώσεις. 
Εδώ είναι το changelog που παρέχεται από την Apple:

- Διαχείριση της μπαταρίας

Διαχείριση υγείας μπαταρίας για βελτιστοποίηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας των φορητών υπολογιστών Mac.
Το παράθυρο προτιμήσεων "Εξοικονόμηση ενέργειας" εμφανίζει τώρα την κατάσταση της μπαταρίας και συνιστά να την αντικαταστήσετε όταν είναι απαραίτητο.
Υπάρχει μια επιλογή απενεργοποίησης της διαχείρισης της κατάστασης της μπαταρίας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ακόλουθη σελίδα: https://support.apple.com/kb/HT211094

- Επισημάνετε την προτίμηση στο FaceTime

Μια επιλογή σάς επιτρέπει να ελέγχετε την αυτόματη επισήμανση κατά τη διάρκεια ομαδικών κλήσεων FaceTime, έτσι ώστε οι μικρογραφίες βίντεο να μην αλλάζουν σε μέγεθος όταν ένας συμμετέχων έχει το δάπεδο.

- Ακριβής ρύθμιση βαθμονόμησης για το Pro Display XDR

Τα στοιχεία ελέγχου σάς επιτρέπουν να ρυθμίσετε με ακρίβεια την ενσωματωμένη βαθμονόμηση του Pro Display XDR ρυθμίζοντας το λευκό σημείο και τη φωτεινότητα ώστε να ταιριάζει με αυτά του δικού σας στόχου βαθμονόμησης οθόνης.

- Αυτή η ενημέρωση φέρνει επίσης διορθώσεις και άλλες βελτιώσεις

Διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να εμποδίσει τις Υπενθυμίσεις να στέλνουν ειδοποιήσεις για επαναλαμβανόμενες υπενθυμίσεις.
Διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να αποτρέψει την εισαγωγή του κωδικού πρόσβασης στην οθόνη σύνδεσης.
Διορθώνει ένα πρόβλημα που προκαλεί το σήμα ειδοποίησης να εμφανίζεται στις Προτιμήσεις συστήματος ακόμη και μετά την εγκατάσταση μιας ενημέρωσης.
Διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να αποτρέψει τον εντοπισμό της ενσωματωμένης κάμερας μετά τη χρήση του με μια εφαρμογή βιντεοδιάσκεψης.
Διορθώνει ένα πρόβλημα για υπολογιστές Mac με το τσιπ ασφαλείας Apple T2, των οποίων τα εσωτερικά ηχεία ενδέχεται να μην εμφανίζονται ως συσκευή εξόδου ήχου στις προτιμήσεις ήχου.
Διορθώνει ένα πρόβλημα σταθερότητας κατά τη μεταφόρτωση και λήψη αρχείων πολυμέσων από και προς τη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud όταν ο Mac σας βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.
Διορθώνει ένα πρόβλημα σταθερότητας κατά τη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων σε τόμους RAID.
Διορθώνει ένα πρόβλημα που εμποδίζει την προτίμηση προσβασιμότητας "Μείωση κινούμενων σχεδίων" να επιβραδύνει κινούμενες εικόνες κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής κλήσης FaceTime.

Για να πραγματοποιήσετε λήψη της ενημέρωσης, ανοίξτε τις Προτιμήσεις συστήματος, μεταβείτε στην Ενημέρωση λογισμικού και λάβετε το macOS 10.15.5.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !