Το Apple Watch θα μπορούσε να αποτρέψει τις κρίσεις πανικού με το watchOS 7

0
Η Apple θα συνεχίσει να επικεντρώνεται σε οτιδήποτε σχετίζεται με την υγεία με το Apple Watch. Σύμφωνα με τον Jon Prosser, το watchOS 7 θα ενσωματώσει ένα σύστημα για την ανίχνευση κρίσεων πανικού προτού αυτές συμβούν.  
«Σε αυτό που συγκεντρώνονται περισσότερο αυτή τη στιγμή στην εταιρία, είναι η ικανότητα για την ψυχική υγεία» , λέει κάποιος που είχε καλές πληροφορίες για το iPhone και το MacBook Pro SE πριν από την ανακοίνωση από την Apple. Το Apple Watch θα πρέπει να είναι σε θέση να λαμβάνει το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα με τον καρδιακό ρυθμό και να καθορίζει εάν ο φορέας υπεραιματώνεται. «Μπορούν να εντοπίσουν μια επίθεση πανικού πριν αυτή συμβεί και να σας προειδοποιήσει στο ρολόι σας. Ειδικά αν οδηγείτε, θα σας ζητηθεί να σταματήσετε και να σας προσφέρει αναπνευστικές ασκήσεις μόλις σταματήσετε », προσθέτει ο Jon Prosser.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει για την πρόληψη των κρίσεων πανικού. Τον περασμένο Απρίλιο, ο Max Weinbach είχε ήδη ανάψει το φυτίλι .

Το watchOS 7 θα παρουσιαστεί στις 22 Ιουνίου στο διαδικτυακό γεγονος του WWDC της Apple . Η Apple ενδέχεται να αποκαλύψει τη δυνατότητα που συζητήθηκε εδώ κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης. Διαφορετικά, ο κατασκευαστής θα μπορούσε να περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο, τον μήνα που θα ανακοινωθεί το Apple Watch Series 6.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !