Το CacheClearerX Tweak σάς επιτρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη οποιασδήποτε εφαρμογής

0
Η δυνατότητα επαναφοράς μιας εφαρμογής στην εργοστασιακή της κατάσταση ή η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης μιας εφαρμογής μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη για διάφορους λόγους.
Με την επαναφορά μιας εφαρμογής, μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα της και να τα μεταφέρετε στην κατάσταση όπως ήταν όταν την κατεβάσατε για πρώτη φορά από το App Store. Ενώ η δυνατότητα εκκαθάρισης της προσωρινής μνήμης μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από περιττά δεδομένα και να ελευθερώσετε τον χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας χωρίς να χρειάζεται να διαγράψετε την εφαρμογή από τη συσκευή σας.

Ένα νέο tweak από τον προγραμματιστή alex_png που ονομάζεται CacheClearerX φέρνει τη δυνατότητα να επαναφέρετε εύκολα τα δεδομένα της εφαρμογής και να τα επαναφέρετε στην κατάσταση στην οποία έγινε λήψη από το App Store. Το ίδιο tweak  προσφέρει επίσης την επιλογή Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης που θα καθαρίσει την προσωρινή μνήμη μιας εφαρμογής και θα απελευθερώσει χώρο στο δίσκο του χρήστη στο iPhone.

Αυτό το τσίμπημα βασίζεται στο τσίμπημα CacheClearer του Ryan Petrich, το οποίο υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, με το CacheClearerX, ο προγραμματιστής του έκανε το tweak συμβατό με το iOS 13 και πρόσθεσε μερικές νέες δυνατότητες που θα διευκολύνουν τους χρήστες να εκκαθαρίσουν την κρυφή μνήμη οποιασδήποτε εφαρμογής.

Με το CacheClearerX μπορείτε απλά να ανοίξετε την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης οποιασδήποτε εφαρμογής απευθείας από την αρχική οθόνη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε παρατεταμένα το εικονίδιο μιας εφαρμογής για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού γρήγορης δράσης. Μόλις εμφανιστεί το μενού, απλώς πατήστε στην επιλογή "Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης" για να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη αυτής της εφαρμογής και να ελευθερώσετε χώρο στη συσκευή σας.

Ωστόσο, η δυνατότητα Επαναφορά δεν είναι προσβάσιμη μέσω του μενού γρήγορης ενέργειας, οπότε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Αποθήκευση iPhone=> Όνομα εφαρμογής και από εκεί πατήστε στην επιλογή Υπόλοιπο εφαρμογής.

Μπορείτε να κατεβάσετε το CacheClearerX tweak σε οποιαδήποτε jailbroken συσκευή iOS 13 προσθέτοντας το repo του alex_png (https://alexpng.github.io) στο Cydia ή σε οποιονδήποτε άλλο διαχειριστή πακέτων. Διατίθεται ως δωρεάν λήψη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !