Τα ακουστικά της Apple θα ονομάζονται AirPods Studio και θα κοστίζουν στα 349 δολαρια

0
Η Apple διαθέτει νέα premium ακουστικά στα κουτιά της και νέες πληροφορίες κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο. Το προϊόν θα ονομάζεται AirPods Studio και θα κοστίσει 349 δολαρια. Το όνομα του κωδικού για το μοντέλο θα είναι B515. 
Οι πληροφορίες μεταδίδονται από τον Jon Prosser, ο οποίος είχε καλές πληροφορίες για το νέο iPhone SE και το πρόσφατο MacBook Pro πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις της Apple. Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλά για αυτό το ακουστικό στην πραγματικότητα αφού τον περασμένο μήνα, ανακοίνωσε ότι η Apple είχε ως στόχο να παρουσιάσει αυτό το προϊόν στο WWDC που είχε προγραμματιστεί για τις 22 Ιουνίου του τρέχοντος έτους. Ανέφερε επίσης την ύπαρξη των ακουστικών AirPods X που θα ήταν στην ίδια γραμμή με το BeatsX με τιμή περίπου 200 δολάρια και μια ανακοίνωση για τον Σεπτέμβριο / Οκτώβριο.

Εν πάση περιπτώσει, η επιλογή του ονόματος AirPods Studio είναι ενδιαφέρουσα, καθώς η μάρκα των AirPods αναφέρεται πάντα για τα ασύρματα ακουστικά. Υπάρχουν δύο παραλλαγές μέχρι σήμερα που ειναι τα AirPods και AirPods Pro. Το AirPods Studio θα προστεθεί στη λίστα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !