iPhone 12 Pro: Οθόνη 120 Hz, βελτιωμένο αναγνωριστικό προσώπου και καλύτερη κάμερα για τη φωτογραφία

0
Το iPad Pro διαθέτει οθόνες ProMotion, δηλαδή η οθόνη μπορεί να φτάσει τα 120 Hz.Για τη σύγκριση, το iPhone φτάνει τα 60 Hz. Ο στόχος της Apple είναι να αυξηθεί στα 120 Hz από φέτος. 
Σύμφωνα με το EverythingApplePro και το Max Winebach , η Apple δοκιμάζει επί του παρόντος μια οθόνη 120 Hz στο iPhone 12 Pro, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου μοντέλου που θα έχει οθόνη OLED 6,7 ιντσών. Η Apple θα ήθελε πραγματικά να φτάσει τα 120 Hz και δεν θα ενδιαφερόταν καν να φτάσει τα 90 Hz. Ωστόσο, όπως και το iPad Pro, θα παρέχεται ένα σύστημα για αυτόματη μεταβολή της οθόνης και εναλλαγή μεταξύ 60 Hz και 120 Hz ανάλογα με τη χρήση που γίνεται από τον χρήστη. Δεν έχει νόημα να έχουμε την οθόνη στα 120 Hz για παράδειγμα όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο στο YouTube.

Μια οθόνη 120 Hz ζορίζει την μπαταρία και ακριβώς για αυτόν τον λόγο το iPhone 12 θα πρέπει να έχει μεγαλύτερα, επειδή η βελτιστοποίηση σε επίπεδο iOS δεν θα είναι αρκετή.

Εκτός από την οθόνη, ανακοινώνεται ότι η εγκοπή θα είναι μικρότερη, ακόμη ότι σχεδιάζεται ένα μπλε ναυτικό μοντέλο, ότι το Face ID θα διαχειρίζεται ευρύτερες γωνίες και θα έχει καλύτερη γενική αναγνώριση του προσώπου, από τους αισθητήρες φωτογραφιών με περισσότερα pixel. Η μεγάλη κάμερα θα είναι παρούσα με πολλές βελτιώσεις για αυτόματη εστίαση και φωτογραφίες σε σκοτεινές περιοχές και, τέλος, ότι θα χρησιμοποιηθεί ένας σαρωτής LiDAR (όπως στο iPad Pro).

Τα πρωτότυπα του iPhone 12 θα πρέπει να οριστικοποιηθούν πλήρως μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε πρέπει να γνωρίζουμε τον τελικό σχεδιασμό γύρω στον Ιούνιο χάρη στις διαρροές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !