You Up: Με αυτό το tweak δεν πρόκειται να σας πάρει ξανά ο ύπνος

0
Η αφύπνιση μπορεί να είναι δύσκολη για κάποιους ειδικά όταν πρέπει να ξυπνήσετε για μια καθημερινή δραστηριότητα. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να διευκολύνουν τον εαυτό τους να ξυπνήσουν εγκαίρως βάζοντας πολλαπλούς ήχους με το ξυπνητήρι, ενώ άλλοι πρέπει να βάλουν το ξυπνητήρι (κινητό) μακριά από το κρεβάτι τους, οπότε πρέπει να σηκωθούν για να το απενεργοποιήσουν και έτσι να ειναι σίγουροι πως δεν θα ξανακοιμηθούν. 
Ένα νέο jailbreak tweak που ονομάζεται You Up έρχεται και λύνει αυτό το πρόβλημα και φροντίζει να ξυπνήσετε πλήρως το πρωί καθώς χτυπάει το ξυπνητήρι σας. Αυτό το κάνει κάνοντας τον χρήστη να λύσει μια μαθηματική εξίσωση στην οθόνη κλειδώματος. Ο χρήστης πρέπει να πληκτρολογήσει την απάντηση στην εξίσωση και να πατήσει το κουμπί Τέλος για να απενεργοποιήσει το ξυπνητήρι.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ θα ξυπνήσω πλήρως πριν μπορέσω να λύσω ακόμη και το απλούστερο του μαθηματικό πρόβλημα. Οι εξισώσεις που εμφανίζονται στον χρήστη δεν είναι πολύ δύσκολες, οπότε ακόμη και εκείνοι που θεωρούν τους εαυτούς τους κακούς στα μαθηματικά πρέπει να μπορούν να τις λύσουν.

Το tweak εμφανίζει εξισώσεις με βάση την πρόσθεση, την αφαίρεση και τον πολλαπλασιασμό. Εάν θεωρείτε ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, τότε έχετε επίσης την επιλογή να απενεργοποιήσετε μεμονωμένους τύπους εξισώσεων.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την εμφάνιση του You Up αλλάζοντας το χρώμα του ρολογιού της οθόνης κλειδώματος, του φόντου, του πεδίου του κειμένου και του κουμπιού.

Εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το You Up για να τροποποιήστε τη συσκευή σας, τότε μπορείτε να το κατεβάσετε από το repo OpenPack (https://repo.openpack.io) όπου είναι διαθέσιμο ως δωρεάν λήψη. Το tweak λειτουργεί με iOS 13 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !