Το Shadow επιστρέφει στο App Store για iPhone, iPad και Apple TV

0
Το Shadow, η υπηρεσία που καθιστά δυνατή τη διάθεση ενός ισχυρού υπολογιστή από απόσταση και προσβάσιμο μόνο με το Διαδίκτυο, κάνει την επιστροφή του στο App Store. Η εφαρμογή εξαφανίστηκε τον Φεβρουάριο μετά την απόσυρση της από την Apple .  
Η απόσυρση ανησυχούσε τους χρήστες της υπηρεσίας, η οποία χρησιμοποιείται κυρίως για να παίξει παιχνίδια όπως προτείνεται ήδη και από την Google Stadia και τη Nvidia GeForce. Η διαφορά μεταξύ του Shadow και αυτών των δύο υπηρεσιών είναι ότι το Shadow είναι ένας πλήρης υπολογιστής. Το παιχνίδι είναι μια πιθανότητα, αλλά οι χρήστες μπορούν πραγματικά να κάνουν ό, τι είναι δυνατό σε έναν συμβατικό υπολογιστή απο τον αυτοματισμό γραφείου, την επεξεργασία βίντεο κ.λπ.

Η εφαρμογή Shadow διατίθεται δωρεάν στο App Store για iPhone, iPad και Apple TV. Η έκδοση 3.0 σήμερα καταργεί τη δυνατότητα γρήγορης εκκίνησης που σας επέτρεψε να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι γρήγορα μέσω μιας ειδικής λίστας. Διορθώνει επίσης σφάλματα.

Το Shadow είναι μια γαλλική υπηρεσία που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Blade και έχει τρεις προσφορές, με την πρώτη που περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή Xeon 4 πυρήνων, μια κάρτα γραφικών Nvidia GTX 1080 και 12 GB μνήμης RAM.
 Δυστυχώς για να κατεβάσετε την εφαρμογή θα πρέπει να έχετε λογαριασμό σε κάποιο άλλο store καθώς στο Ελληνικό δεν υποστηρίζεται.

https://apps.apple.com/us/app/shadow/id1446621967

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !