Η Apple θα μπορούσε να μεταφέρει το 20% της «κινεζικής» παραγωγής iPhone στην Ινδία

0
Η Apple φαίνεται να καταβάλλει προσπάθειες για να μεταφέρει μέρος της παραγωγής της εκτός της Κίνας. Τις τελευταίες ημέρες, οι φήμες έχουν συσσωρευτεί και δίνουν την εντύπωση μιας τεράστιας προσπάθειας για την ανοικοδόμηση της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού .  
Μετά τις «διαρροές»  μέρους της παραγωγής AirPods και στις διαπραγματεύσεις γύρω από ένα εργοστάσιο παραγωγής τσιπ Ax στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι η σειρά της Ινδίας να μπει στο παιχνίδι .

Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη του συνέντευξη με τον πρωθυπουργό της Ινδίας Narendra Modi, ο Tim Cook φαίνεται να βρίσκεται στα πρόθυρα να καταστήσει την Ινδία τον δεύτερο πόλο της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού της Apple

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα The Indian Economic Times , τους τελευταίους μήνες, αρκετά στελέχη της Apple (Senior Executive) συναντήθηκαν με μέλη της ινδικής κυβέρνησης για να προγραμματίσουν μια τεράστια μεταφορά μέρους της παραγωγής «iPhone. Αναλυτικά, η Apple θα ήθελε τελικά, έως και το 20% της «κινεζικής» παραγωγής iPhone υποστηρίζεται πλέον σε ινδικό έδαφος. Τα εργοστάσια Wistron και Foxconn που εδρεύουν στην Ινδία θα φροντίσουν για αυτήν την επιπλέον τοπική παραγωγή. Η μετάβαση στην Ινδία θα προγραμματιστεί για 5 χρόνια και τελικά θα αντιπροσωπεύει 40 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Τέλος , η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των iPhone Made in India προορίζεται για εξαγωγή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !