Το Apple Watch θα μπορεί να μετρά την αρτηριακή πίεση χωρίς ειδικό εξοπλισμό

0
Η Apple ποντάρει πολλά στις λειτουργίες υγείας του επόμενου Apple Watch όπου τα τελευταία μοντέλα έχουν ήδη ένα ΗΚΓ αρκετά υψηλής απόδοσης, αλλά η εταιρεία του Cupertino βλέπει ακόμη περισσότερο μακριά και σχεδιάζει να παράσχει στο Apple Watch μια λειτουργία υπολογισμού για την αρτηριακή πίεση ... χωρίς τη χρήση ειδικού εξοπλισμού , όπως για παράδειγμα ένα όργανο ελέγχου αρτηριακής πίεσης. 
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 10,646,121 περιγράφει ένα Apple Watch επενδεδυμένο με αισθητήρες ανίχνευσης φλεβών ή αρτηριών. Αυτοί οι αισθητήρες θα πρέπει να είναι ακόμη πιο ακριβείς καθώς το Apple Watch θα μετρήσει την αρτηριακή πίεση χωρίς "τανόμετρο" ή συγκεκριμένο εξάρτημα. Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απηχεί επίσης σε μεγάλο βαθμό μια πρόσφατη φήμη από τον leaker Jon Prosser, ο οποίος ισχυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες ότι η Apple εργαζόταν σε ένα Apple Watch ικανό να ανιχνεύσει κρίσεις πανικού (κάτι που μερικές φορές οδηγεί επίσης σε μορφές υπέρτασης. Ο Prosser ισχυρίστηκε επίσης ότι αυτό το νέο μοντέλο θα είναι σε θέση να μετρήσει και το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα.

Τέλος, σημειώστε ότι ένας από τους τρεις δημιουργούς αυτού του διπλώματος ευρεσιτεχνίας και συγκεκριμένα η Zijing Zeng, βρίσκεται ήδη πίσω από ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple που περιγράφει ένα λουράκι Apple Watch με τεχνολογία PTT (pulse transit time) ικανή να μετρά την πίεση αίμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !