Το Spotify αποκαλύπτει τώρα και συνεδρίες για να ακούτε μουσική σε ομάδες

0
Το Spotify ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα μιας νέας δυνατότητας που προσφέρεται σε beta τώρα στους συνδρομητές με το Spotify Premium. Αυτές είναι ομαδικές συνεδρίες που επιτρέπουν σε πολλά άτομα να ακούσουν την ίδια μουσική και να μοιραστούν τα χειριστήρια αναπαραγωγής εάν αυτό είναι απαραίτητο. 
Υπάρχει ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη και ειναι οτι οι ομαδικές συνεδρίες είναι προσβάσιμες μόνο με κοντινά άτομα, τα οποία έχουν και οι ίδιοι το Spotify. Για να γίνει αυτό, απαιτείται σάρωση ενός κωδικού για τη δημιουργία της ομάδας και αυτό δεν είναι δυνατό από απόσταση.

Για να ρυθμίσετε την ομαδική συνεδρία, ο οικοδεσπότης πρέπει να αγγίξει το μενού "Σύνδεση" κάτω αριστερά του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής στο Spotify και να μοιραστεί με τους επισκέπτες του τον κωδικό που εμφανίστηκε στην οθόνη (όπως στην παραπάνω εικόνα). Οι επισκέπτες πρέπει επίσης να μεταβούν στην περιοχή Connect για να μπορούν να σαρώσουν τον κωδικό του κεντρικού υπολογιστή.

Αυτό το σύστημα μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του σήμερα, όπου το έχει δοκιμάσει το Spotify εδώ και ένα χρόνο . Η υπηρεσία ροής δεν λέει γιατί χρειάστηκε τόσο πολύς χρόνος πριν από την προσφορά για όλους. Ένα πράγμα είναι βέβαιο πως αυτό το σύστημα μπορεί να είναι ενδιαφέρον σε αυτήν την περίοδο που απαιτείται κοινωνική απόσταση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !