Το iPhone 11 κυριάρχησε στις πωλήσεις smartphone στο πρώτο τρίμηνο

0
Το πρώτο τρίμηνο ήταν μια καλή περίοδος για το iPhone και ειδικά για τα τρία μοντέλα του iPhone 11, σύμφωνα με τα στοιχεία που κοινοποίησε η εταιρεία Canalys. 
Το iPhone 11 ήταν το smartphone με τις καλύτερες πωλήσεις τους πρώτους τρεις μήνες του έτους με 18 εκατομμύρια αντίγραφα. Ακολουθεί το Redmi Note 8 και το Redmi Note 8X από τη Xiaomi με τα 8 εκατομμύρια πωλήσεις τους. Το βάθρο τελειώνει με ένα μοντέλο της Samsung, το Galaxy A51 και τα 6 εκατομμύρια πωλήσεις του.

Το iPhone 11 Pro Max ήταν το έκτο smartphone με τις μεγαλύτερες πωλήσεις προς το παρόν, με πάνω από 4 εκατομμύρια αντίγραφα. Το iPhone 11 Pro βρίσκεται στη δέκατη θέση με μόλις κάτω από 4 εκατομμύρια πωλήσεις. Η υπόλοιπη κατάταξη περιλαμβάνει άλλα μοντέλα από τη Samsung και τη Xiaomi.

Εν πάση περιπτώσει, είναι ενδιαφέρον να δούμε ότι τα smartphone Android που υπάρχουν στα κορυφαία 10 είναι μόνο από την μεσαία γκάμα (με εξαίρεση το Redmi Note 8 Pro), όπου τα iPhone αποτελούν μέρος των μοντέλων υψηλών προδιαγραφών με την υψηλή τιμή που τα ταιριάζει. Η Canalys προσθέτει ότι τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max αντιπροσώπευαν το 10% των πωλήσεων στα smartphone.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !