Λήψη της εφαρμογής ComicBox σε iOS συσκευές

0
Είστε παθιασμένοι για τα κόμικς και το manga; Εάν η απάντησή σας είναι ένα μεγάλο "Ναι" τότε είσαστε στο σωστό σημείο. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας πούμε για την εφαρμογή ComicBox που έχει πάνω από 3K κόμικς και 27K manga στα Αγγλικά. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μπορείτε να διαβάσετε τα αγαπημένα σας κόμικ απευθείας στη συσκευή σας iOS. 
Δείτε τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής που αναφέρονται παρακάτω.

1)Η βιβλιοθήκη των κόμικς / manga είναι τεράστια. Μπορείτε να διαβάσετε χιλιάδες από τα αγαπημένα σας κόμικς σε υψηλή ποιότητα στην εφαρμογή.
2)Η διαθέσιμη γλώσσα δεν είναι μόνο Αγγλικά, αλλά η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να προβάλει Ισπανικά, Γαλλικά και άλλες δημοφιλείς γλώσσες.
3)Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές προβολές για ανάγνωση κόμικς. Η εφαρμογή διαθέτει τέσσερις τρόπους ανάγνωσης.
4)Μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε κόμικ / manga της επιλογής σας και να το διαβάσετε εκτός σύνδεσης χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.
5)Το πιο ωραίο χαρακτηριστικό είναι ίσως ότι μπορείτε να ζητήσετε οποιοδήποτε κόμικ / manga από την εφαρμογή, εφόσον δεν υπάρχει ήδη στη βιβλιοθήκη.
6)Η εφαρμογή διαθέτει θέματα με δυνατότητα αλλαγής.
7)Μπορείτε να προσθέσετε κόμικς στην ενότητα αγαπημένων.
8)Η εφαρμογή είναι συμβατή με φωτεινό και σκοτεινό θέμα.

Μέθοδοι για την εγκατάσταση της εφαρμογής ComicBox σε ios


Η εφαρμογή ComicBox είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από 3 διαθέσιμες επιλογές για εφαρμογές εκτός Apple και είναι οι... Emus4U η CokernutX και τέλος η αξιόπιστη AltStore

Αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος για την εγκατάσταση του ComicBox καθώς δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα ανάκλησης πιστοποιητικού.
  • Κάντε λήψη του αρχείου ComicBox IPA από εδώ .




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !