Η εφαρμογή Apple Store μεταβαίνει στη σκοτεινή λειτουργία

0
Η Apple κυκλοφόρησε μια ενημέρωση στην εφαρμογή Apple Store για τα iPhone και τα iPad. Προσθέτει υποστήριξη για σκοτεινή λειτουργία σε συσκευές με εγκατεστημένο το iOS 13 ή μεταγενέστερη έκδοση. Διορθώνει επίσης μερικά σφάλματα, αλλά η Apple δεν λέει ποια ακριβώς. 
Η σκοτεινή λειτουργία ενεργοποιείται αυτόματα στην εφαρμογή Apple Store όταν το ίδιο το iOS διαμορφώνεται με σκοτεινή λειτουργία. Αντίθετα, η καθαρή λειτουργία στο iOS ενεργοποιεί την ίδια λειτουργία στην εφαρμογή Apple Store. Δεν υπάρχει καποια ρύθμιση για την επιβολή μιας συγκεκριμένης οθόνης, ανεξάρτητα από το τι υπάρχει σε επίπεδο iOS.

Η εφαρμογή Apple Store εντάσσεται στην εφαρμογή Apple Support, η οποία ενημερώθηκε πρόσφατα με την προσθήκη σκοτεινής λειτουργίας .

Η ενημέρωση της εφαρμογής Apple Store μπορεί να ληφθεί δωρεάν από το App Store . Η εφαρμογή είναι συμβατή με το iPhone, το iPad και το Apple Watch, αλλά τα νέα της ημέρας αφορούν μόνο τα δύο πρώτα και όχι για το ρολόι ακόμη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !