Τα 2ης γενιάς AirPods ενημερώθηκαν σε υλικολογισμικό 2D15

0
Η Apple συνεχίζει με τα AirPods. Το AirPods Pro είχε δικαίωμα ενημέρωσης του υλικολογισμικού 2D15 την προηγούμενη εβδομάδα . Είναι τώρα η σειρά των AirPods 2ης γενιάς να έχουν ακριβώς την ίδια έκδοση. Η προηγούμενη έκδοση είχε τον αριθμό 2A364. 
Η Apple δεν λέει ποιες είναι οι αλλαγές σχετικά με τις ενημερώσεις για τα AirPods (ανεξάρτητα από το μοντέλο).

Για το AirPods Pro, πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα με τη μείωση του θορύβου τους τελευταίους μήνες λόγω μιας ελαττωματικής ενημέρωσης . Η έκδοση 2D15 βελτιώνει την κατάσταση λίγο σύμφωνα με τους χρήστες, αλλά όχι για κάποιους άλλους. Στην περίπτωση των AirPod 2ης γενιάς, δεν υπάρχει υποστήριξη για μείωση θορύβου.

Η νέα ενημέρωση 2D15 εγκαθίσταται στο παρασκήνιο, αυτόματα χωρίς παρέμβαση του χρήστη. Για να ελέγξετε το υλικολογισμικό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις=>Γενικά=> Πληροφορίες, μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε το AirPods Pro. Η εγκατεστημένη έκδοση υλικολογισμικού βρίσκεται στη γραμμή "Εσωτερική έκδοση προγράμματος".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !