Ο Μάικλ Τζάκσον ήθελε να αγοράσει την Apple ή τη Disney

0
Ο Dieter Wiesner, πρώην διευθυντής του Michael Jackson, δημοσίευσε ένα νέο βιβλίο με τίτλο Michael Jackson: The Real Story: An Intimate Look In Michael's Visionary Business and Human Side . Έχουν δημοσιευτεί μερικά αποσπάσματα για την προώθηση, συμπεριλαμβανομένου ενός και για την Apple.

Τα φωνητικά μηνύματα από τον βασιλιά της Pop είναι διαθέσιμα για όσους αγοράζουν το βιβλίο και σε μορφή ήχου και μαζί μια συνομιλία για την Apple:

"Ο Μάικλ Τζάκσον σας καλεί." Όταν λάβετε αυτό το μήνυμα, καλέστε με αμέσως. Αυτό που θέλω να σας πω είναι απόρρητο! Χρειάζομαι μια γερμανική ή ελβετική τράπεζα, όπου θέλω να καταθέσω ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε μια ελβετική ή γερμανική τράπεζα, αλλά πρέπει να το διατηρήσετε εντελώς εμπιστευτικό! Είναι μια απόκτηση αγοράς που θέλω να κάνω ».

Ο Dieter Wiesner διαβεβαιώνει ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήθελε να συσχετίσει ή να αγοράσει απευθείας την Apple, την Disney ή την Marvel (που δεν ανήκε τότε στη Disney). Ο Μάικλ Τζάκσον φάνηκε πολύ ενδιαφερόμενος για τη Μάρβελ 
Το βιβλίο διατίθεται μόνο από την Apple για 29,99 € ή από την Amazon από 9,19 € .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !