Το FBI ζητά πρόσβαση σε δεδομένα iPhone από τον γερουσιαστή Richard Burr

0
Για άλλη μια φορά, το FBI θα προσπαθήσει να αποκτήσει πρόσβαση σε δεδομένα από κάποιο iPhone, ενός ατόμου που είναι ύποπτο ότι διέπραξε αδίκημα και για άλλη μια φορά μάλλον, η Apple δεν θα συμμορφωθεί με το αίτημα του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών.   
Η υπόθεση αυτή τη φορά αφορά τον γερουσιαστή Richard Burr , για τον οποίο υπάρχουν σοβαρές υποψίες για εμπόριο εμπιστευτικών πληροφοριών (ένα έγκλημα που τιμωρείται έντονα στις Ηνωμένες Πολιτείες). Ενημερωμένος για την επερχόμενη πανδημία, ο γερουσιαστής θα είχε απαλλαγεί από ένα μεγάλο πρόβλημα στο χρηματιστήριο πριν από την κατάρρευση του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.

Όπως υπαγορεύει η διαδικασία, το FBI έχει εκδώσει δικαστική απόφαση με ένταλμα για την ανάκτηση του περιεχομένου του λογαριασμού iCloud του iPhone και του Richard Burr, αλλά μπορούμε ήδη να στοιχηματίσουμε στο γεγονός ότι η Apple δεν θα εμφανιστεί πιο συνεργατική από ό, τι στην περίπτωση του σκοπευτή του Σαν Μπερναρντίνο στο παρελθόν. Τελικά , το FBI - για άλλη μια φορά - μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της ισραηλινής εταιρείας Cellebrite. Με μια περίεργη απροσδόκητη επιστροφή του κάρμα, αποδεικνύεται ότι ο γερουσιαστής Richard Burr είναι ο συγγραφέας ενός νομοσχεδίου που αναγκάζει τις αμερικανικές εταιρείες να παρέχουν τα ψηφιακά προσωπικά δεδομένα κατά τη διάρκεια μιας ομοσπονδιακής έρευνας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !