iPad Pro: ζητήματα φόρτισης με Magic Keyboard και καλώδια τρίτων

0
Το Magic Keyboard διαθέτει ειδική θύρα USB-C για τη φόρτιση του iPad Pro. Συνδέουμε το καλώδιο του και το tablet επαναφορτίζεται ... αν όλα πάνε καλά. Οι χρήστες όμως λένε ότι έχουν προβλήματα κατά τη χρήση καλωδίων που δεν κατασκευάζονται από την Apple. 
Οι μαρτυρίες στα φόρουμ του MacRumors περιγράφουν λεπτομερώς το πρόβλημα. Το iPad Pro φορτίζει κανονικά όταν είναι συνδεδεμένο με ένα καλώδιο USB-C που δεν κατασκευάζεται από την Apple. Ωστόσο, η επαναφόρτιση δεν πραγματοποιείται όταν το ίδιο καλώδιο είναι συνδεδεμένο στο Magic Keyboard. Το μήνυμα "Χωρίς φόρτιση σε εξέλιξη" εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία του iPad Pro.
Ένα καλώδιο USB-C της Apple που είναι συνδεδεμένο σε φορτιστή Anker PowerPort Atom δεν ξεκινά τη φόρτιση. Προϊόντα από Anker, Mophie και άλλες μάρκες έχουν δοκιμαστεί χωρίς επιτυχία. Το καλώδιο USB-C που συνοδεύει τον διακόπτη Nintendo θέτει επίσης πρόβλημα, ενώ η φόρτιση πραγματοποιείται κανονικά όταν συνδέεται απευθείας με το iPad Pro.

Ωστόσο, δεν έχουν όλοι αυτό το πρόβλημα και είναι ίσως ένα πρόβλημα με το iOS και σε αυτήν την περίπτωση μια ενημέρωση θα μπορούσε να διορθώσει την κατάσταση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !