Το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ ερευνά αν το Apple Watch μπορεί να εντοπίσει το κοροναϊό

0
Η Apple συμμετείχε πολύ ενεργά στον αγώνα κατά του COVID-19 . Χιλιάδες iPad έχουν διανεμηθεί στο προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης για να διευκολυνθεί ο σύνδεσμος με την οικογένειά τους (ή με τις οικογένειες των ασθενών με COVID), έχει αναπτυχθεί ένα API παρακολούθησης (αλλά ελάχιστα χρησιμοποιείται), για να μην αναφέρουμε τα τεράστια ποσά που ελευθερώθηκαν για έρευνα ή εκατοντάδες χιλιάδες μάσκες και καλύμματα που διανέμονται σε διάφορα αμερικανικά νοσοκομεία. 
Το Apple Watch θα προσθέσει τις δυνατότητες και σε αυτήν τη λίστα; Το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ μόλις ξεκίνησε μια μελέτη για να καθορίσει εάν η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση του κοροναϊού ή μάλλον τα πρώτα συμπτώματα του COVID. Η εργασία φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολη δεδομένης της μεγάλης ποικιλίας συμπτωμάτων COVID, για να μην αναφέρουμε τις ασυμπτωματικές περιπτώσεις.

Οι συμμετέχοντες στη μελέτη πρέπει να έχουν ένα έξυπνο ρολόι και να συμφωνούν να το φορούν συνεχώς κατά τη διάρκεια της μελέτης. Επιπλέον, πρέπει επίσης να αντιστοιχούν σε ένα τυπικό πάνελ, είτε να είναι μέρος του πληθυσμού που είναι πιο εκτεθειμένος στο COVID, είτε έχουν μολυνθεί άμεσα ή υπάρχουν υπόνοιες για μια λοίμωξη, ή έχουν έρθει σε επαφή με ένα μολυσμένο άτομο ή ύποπτα κρούσματα που έχουν μολυνθεί από τον ιό. Η μελέτη του Στάνφορντ θα διαρκέσει δύο χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !