Τα κέρδη της Foxconn μειώθηκαν κατά 90% το πρώτο τρίμηνο του 2020

0
Ο coronavirus δεν έχει ξεφύγει από την αγορά smartphone. Οι πωλήσεις των κινητών τηλεφώνων βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, και ειναι λογικό, οι συναρμολογητές και οι προμηθευτές των εξαρτημάτων υποβάλλονται με τη σειρά τους και αυτοί το πλήγμα.  
Κατά το πρώτο τρίμηνο, τα κέρδη της Foxconn μειώθηκαν κατά 90% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2019, μια κατάρρευση των αποτελεσμάτων που φυσικά θα οφείλεται στον «τεράστιο» αντίκτυπο του κοροναϊού στο επίπεδο της ζήτησης. Μη αισιόδοξος βραχυπρόθεσμα, ο πρόεδρος της Foxconn, Liu Young-way πιστεύει ότι η επιστροφή στο φυσιολογικό "θα πάρει πολύ χρόνο". Ο κύριος συναρμολογητής του iPhone, ωστόσο, λέει ότι τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι πιο σταθερά κατά το δεύτερο τρίμηνο (αλλά εξακολουθούν να είναι ελαφρώς χαμηλότερα από το ένα έτος στο άλλο), τα εργοστάσια λειτουργούν τώρα με πλήρη ταχύτητα.

Αναλυτικά, τα κέρδη της Foxconn δεν ξεπέρασαν τα 70 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της περιόδου, το χαμηλότερο επίπεδο κερδών από το πρώτο τρίμηνο του 2000! Ο κύκλος εργασιών είναι λίγο καλύτερα όπου δείχνει να αντιστέκεται στην αύξηση (-12% ).

Το τρέχον τρίμηνο δεν θα είναι πολύ καλύτερο και για το τμήμα κινητής τηλεφωνίας του προμηθευτή όπου θα πρέπει να καταγράφει αποτελέσματα μείον κατά 15%, γνωρίζοντας ότι αυτή η κατηγορία αντιπροσωπεύει γενικά λίγο περισσότερο από το 40% του συνολικού κύκλου εργασιών της Foxconn. Θα μπορούσαν οι κακές πωλήσεις iPhone να έχουν μειώσει το κέρδος της  Foxconn;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !