Apple Watch: το επόμενο τρόπαιο θα είναι για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

0
Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία θα πραγματοποιείται στις 5 Ιουνίου όπως κάθε χρόνο, θα είναι μια ευκαιρία για όλους τους χρήστες του Apple Watch να αποκτήσουν ένα νέο τρόπαιο. Πράγματι, η Apple θα προσφέρει μια νέα πρόκληση κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας.  



Οι οδηγίες που δίνονται από την Apple θα έχουν ως εξής:

Σηκωθείτε για τον πλανήτη την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Ολοκληρώστε το δαχτυλίδι "Σηκωθείτε" στις 5 Ιουνίου και κερδίστε αυτό το τρόπαιο όρθιος και μετακίνηση για τουλάχιστον 1 λεπτό σε 12 διαφορετικές ώρες.

Αρκεί να πούμε ότι η πρόκληση είναι πολύ απλή και είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι όλοι θα πάρουν το τρόπαιο ως ανταμοιβή χωρίς καν να δυσκολευτούν. Επιπλέον, τα αυτοκόλλητα θα είναι διαθέσιμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κίνηση μιας συνομιλίας στο iMessage. Εδώ είναι τα εν λόγω αυτοκόλλητα:

Μια πρόκληση που θα έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί την Ημέρα της Γης (22 Απριλίου) όπως κάθε χρόνο, αλλά ακυρώθηκε αυτή τη φορά λόγω του κοροναϊού. Τα υγειονομικά μέτρα και ο περιορισμός δεν βοήθησαν να τεθούν σε εφαρμογή.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !