iPhone 12: δεν περιλαμβάνονται ακουστικά στο κουτί;

0
Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo , οι επόμενες σειρές των iPhone 12 και iPhone 12 Pro θα μπορούσαν να πωληθούν χωρίς ακουστικά EarPods στις συσκευασίες.   
Αυτή η κίνηση θα είχε αποφασιστεί για την ενίσχυση των πωλήσεων των AirPods από την εταιρία, τα οποία ωστόσο δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα. Δεδομένου ότι σας βλέπω ήδη να βγάζετε φωτιές στα τα μάτια σας με απόχρωση μίσους, μια διευκρίνιση θα πρέπει να μειώσει το άγχος σας και ειναι οτι οι Ευρωπαίοι πελάτες δεν θα τα στερηθούν από την Apple, καθώς, η Ευρώπη έχει επιβάλει "Κανονισμούς που υποχρεώνουν τους κατασκευαστές να παρέχουν αξεσουάρ που περιορίζει την έκθεση της κεφαλής σε ραδιοηλεκτρικές εκπομπές" (με άλλα λόγια, ακουστικά).

Στην πραγματικότητα, ΟΛΑ τα κινητά που πωλούνται στην Ευρώπη προσφέρονται με ακουστικά, είτε παρέχονται στο κουτί από τον κατασκευαστή, είτε ως δωρεάν πακέτο όταν αγοράζονται. Μια σκέψη για τους Αμερικανούς, Ιάπωνες φίλους μας κ.λπ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !