Η Apple ανταποκρίνεται στο FBI που έχει πρόσβαση στο iPhone του δολοφόνου στο Pensacola

0
Η Apple δήλωσε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι το FBI μπόρεσε να έχει πρόσβαση στα δύο κλειδωμένα iPhone του Pensacola. Η ομοσπονδιακή αστυνομία αναφέρει ότι έχουν βρει στοιχεία ότι ο άνδρας, ο οποίος σκότωσε τρεις Αμερικανούς ναυτικούς στη Ναυτική Αεροπορική Βάση Pensacola στην Καλιφόρνια τον περασμένο Δεκέμβριο, συνδέθηκε με την Αλ Κάιντα. 
Ακολουθεί η δήλωση της Apple:

Η τρομοκρατική επίθεση εναντίον μελών των αμερικανικών ενόπλων υπηρεσιών στη Ναυτική Αεροπορική Βάση Pensacola της Φλόριντα ήταν καταστροφική και φρικτή. Η Apple απάντησε στα αρχικά αιτήματα πληροφοριών του FBI λίγες ώρες μετά την επίθεση στις 6 Δεκεμβρίου 2019 και συνέχισε να υποστηρίζει την επιβολή του νόμου κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους. Παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που είχαμε, συμπεριλαμβανομένων εφεδρικών αντιγράφων στο iCloud, πληροφοριών λογαριασμού και δεδομένων συναλλαγών από πολλούς λογαριασμούς και παρείχαμε συνεχή και συνεχή τεχνική και διερευνητική βοήθεια στα γραφεία του FBI στο Jacksonville και Νέα Υόρκη τους μήνες που ακολούθησαν.

Σε αυτήν την υπόθεση και χιλιάδες άλλες, συνεχίζουμε να δουλεύουμε όλο το εικοσιτετράωρο με το FBI και άλλους ερευνητές για να διατηρούν τους Αμερικανούς ασφαλείς και να φέρνουν τους εγκληματίες στη δικαιοσύνη. Ως υπερήφανη αμερικανική εταιρεία, θεωρούμε την ευθύνη μας να υποστηρίζουμε το σημαντικό έργο της επιβολής του νόμου. Οι ψευδείς δηλώσεις που έγιναν για την εταιρεία μας αποτελούν δικαιολογία για την αποδυνάμωση της κρυπτογράφησης και άλλων μέτρων ασφαλείας που προστατεύουν εκατομμύρια χρήστες και την εθνική μας ασφάλεια.

Αυτό συμβαίνει επειδή παίρνουμε την ευθύνη μας για την εθνική ασφάλεια τόσο σοβαρά που δεν πιστεύουμε στη δημιουργία ενός backdoor - που θα έκανε κάθε συσκευή ευάλωτη στους κακούς παράγοντες που απειλούν την εθνική μας ασφάλεια και την ασφάλεια των δεδομένων από τους πελάτες. Δεν υπάρχει πίσω πόρτα για τους εθνικούς, και ο αμερικανικός λαός δεν χρειάζεται να επιλέξει μεταξύ της εξασθενημένης κρυπτογράφησης και της αποτελεσματικής έρευνας.

Οι πελάτες βασίζονται στην Apple για να διατηρήσουν τις πληροφορίες τους ασφαλείς και ένας από τους τρόπους που το κάνουμε είναι μέσω ισχυρής κρυπτογράφησης στις συσκευές και στους διακομιστές μας. Πουλάμε το ίδιο iPhone παντού, δεν αποθηκεύουμε κωδικούς πελατών και δεν έχουμε τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουμε συσκευές με κωδικό. Στα κέντρα δεδομένων, αναπτύσσουμε ισχυρές προστασίες υλικού και λογισμικού για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πληροφοριών και για να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχουν backdoors στα συστήματά μας. Όλες αυτές οι πρακτικές ισχύουν επίσης για τις δραστηριότητές μας σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !