Το watchOS 6.2.5 και το watchOS 5.3.7 είναι διαθέσιμα

0
Μετά την κυκλοφορία της έκδοσης Golden Master του watchOS 6.2.5 στους προγραμματιστές , η Apple καθιστά διαθέσιμη την τελική έκδοση (η οποία είναι ίδια με την Golden Master) διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.  
Αυτή η ενημέρωση είναι μια ευκαιρία να καλωσορίσετε νέα θέματα από ουράνιο τόξο. Βρίσκουμε τα θέματα Gradient, Digital Pride, Analog Pride, Mono Figures, Duo Figures ή California. Αρκεί να πούμε ότι ταιριάζουν καλά με τα δύο νέα λουράκια "Pride Edition" που ανακοίνωσε η Apple νωρίτερα.

Το watchOS 6.2.5 είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα ενημέρωση για τη Σαουδική Αραβία. Οι χρήστες του Apple Watch στη χώρα αυτή έχουν πλέον το δικαίωμα να λαμβάνουν υποστήριξη ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ) και να ενεργοποιούν τις ειδοποιήσεις όταν ο καρδιακός ρυθμός είναι ακανόνιστος.

Για την ενημέρωση, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone σας, αγγίξτε το "Ρολόι μου" και μετά μεταβείτε στην ενότητα Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού.

Σημειώστε ότι η Apple προσφέρει επίσης το watchOS 5.3.7. Αυτή η ενημέρωση, η οποία κλείνει τρύπες ασφαλείας, είναι αφιερωμένη σε χρήστες που έχουν συνδεδεμένο iPhone στο Apple Watch με εγκατεστημένο το iOS 12 και όχι το iOS 13. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους έχουν παλιό iPhone και δεν έχει πρόσβαση στο iOS 13.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !