Το iOS 13.5 Golden Master είναι διαθέσιμο

0
Η Apple μόλις κυκλοφόρησε την έκδοση Golden Master (build 17F6075) του iOS 13.5 στο iPhone και iPadOS 13.5 στο iPad . Αυτή είναι η τελική έκδοση που διανέμεται στους προγραμματιστές. Εκτός από τις διορθώσεις στα σφάλματα της τελευταίας στιγμής, θα είναι αυστηρά η ίδια έκδοση που θα διανεμηθεί στο ευρύ κοινό πολύ σύντομα.  
Το iOS 13.5 είναι μια ενημέρωση που είναι αφιερωμένη στο Covid-19 σε γενικές γραμμές με την ενσωμάτωση του κοινού API της Apple και της Google για να επιτρέπει στις πολιτείες να δημιουργούν εφαρμογές παρακολούθησης επαφών. Υπάρχει επίσης ένα σύστημα για την άμεση εισαγωγή του κωδικού σας όταν φοράτε μάσκα και χρησιμοποιείτε iPhone με Face ID. Επιπλέον, το iPhone μπορεί να στείλει αυτόματα το ιατρικό αρχείο στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ο χρήστης μπορεί να απενεργοποιήσει το ζουμ στο άτομο που μιλάει κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων στο FaceTime και οι τρύπες ασφαλείας αποκλείονται τώρα στην εφαρμογή Mail.

Εάν έχετε το προφίλ για να δοκιμάσετε την έκδοση beta του iOS, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Ενημέρωση λογισμικού για λήψη της έκδοσης Golden Master του iOS 13.4.5.

Εκτός από το iPhone και το iPad, η Apple προσφέρει την έκδοση Golden Master (build 17T608) του watchOS 6.2.5 για το Apple Watch και την έκδοση Golden Master (build 17L562) του tvOS 13.4.5 για το Apple TV . Το macOS 1015.5 παραμένει στην τέταρτη έκδοση beta (η οποία κυκλοφόρησε στις 7 Μαΐου).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !