Η εφαρμογή HBO Now δεν είναι πλέον συμβατή με το Apple TV δεύτερης και τρίτης γενιάς

0
Όπως ανακοινώθηκε από την HBO τον Απρίλιο , οι Apple TV δεύτερης και τρίτης γενιάς δεν μπορούν πλέον να λειτουργούν την εφαρμογή HBO Now από τις 15 Μαΐου. Το HBO εξηγεί ότι αυτή η δραστική απόφαση διατηρεί την «καλύτερη εμπειρία ροής» .  
Το HBO GO θα ακολουθήσει την ίδια πορεία σε λίγους μήνες, μια σύντομη λύση για τους πολλούς οπαδούς του HBO που κατέχουν "παλιά" μοντέλα Apple TV, αλλά που θα πρέπει να τους αφήσει λίγο χρόνο για να εξοπλιστούν με λίγο περισσότερο καλύτερο εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες του FULL HD και ιδιαίτερα της ροής 4K (τουλάχιστον αυτό ελπίζει το HBO).

Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι δυνατή η ροή του περιεχομένου των HBO Go και HBO Now στο Apple TV στα "μη συμβατά" μέσω της συσκευής που διαχειρίζεται το AirPlay (iPhone, iPad, η άλλες συμβατές συσκευές). Όσοι ειναι λιγότερο πιστοί στο οικολογικό σύστημα της Apple μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν ένα ανταγωνιστικό κουτί (Roku, Amazon Fire TV) ή να χρησιμοποιήσουν έναν υπολογιστή / tablet συνδεδεμένο στην τηλεόραση μέσω καλωδίου HDMI. Τα HBO Now και HBO Go παραμένουν πλήρως συμβατά με το Apple TV HD και το Apple TV 4K.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !