Apple Watch: Δύο νέα λουράκια εμφανίστηκαν τα Pride Edition

0
Υπερήφανος υπερασπιστής των δικαιωμάτων LGBTQ , η εταιρεία του Cupertino πολλαπλασιάζει τις πρωτοβουλίες της με στόχο να δείξει την προσήλωσή της (επίσης και την εμπορική ...) σε αυτήν την κοινότητα που εξακολουθεί να αγωνίζεται για τα δικαιώματά της.
Αυτή τη Δευτέρα σήμερα, 18 Μαρτίου, η Apple κυκλοφόρησε δύο νέα λουράκια "Pride". Το Sport Pride Edition είναι ένα λουράκι στα χρώματα του ουράνιου τόξου (ιστορικά χρώματα της κοινότητας LGBTQ) που προσφέρεται στην τιμή των 49 ευρώ, ενώ το Sport Nike Pride Edition είναι ένα βραχιόλι σχεδιασμένο από τον συνεργάτη Nikeτο το οποίο με τη σειρά του καταλαμβάνει το φάσμα των χρωμάτων του ουράνιου τόξου, αλλά με ελαφρώς πιο διακριτικό τρόπο. Η τιμή είναι πάντα στα 49 ευρώ.

Επιπλέον, αυτά τα λουριά συνδέονται με δύο νέες ταπετσαρίες του Apple Watch που θα είναι διαθέσιμες με το watchOS 6.2.5. Μέρος των πωλήσεων αυτών των βραχιολιών θα διατεθεί σε αρκετούς αμερικανικούς αμυντικούς οργανισμούς LGBTQ ( GLSEN, PFLAG, The Trevor Project, Gender Spectrum, The National Center for Transgender Equality, ILGA World ).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !