Πως να βγάλετε το νερό από το iphone σας χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξετε

0
Θυμάστε πολύ παλιά το πανικό που μας έπιανε όταν το iphone μας έπεφτε μέσα σε νερό και με ταχύτητα φωτός τρέχαμε να κάνουμε τα πάντα για να το σώσουμε όπου μέχρι και κρεβατάκι με ρύζι κάναμε για κοιμηθεί αναπαυτικά.  
Τα χρόνια πέρασαν και τα iphone εξελίχθησαν και αντέχουν πλέον στο νερό αλλά ακόμη και αν έχει μείνει λίγο νερό στο ηχείο το τηλέφωνο έχει το τρόπο να το απομακρύνει χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε τίποτε ιδιαίτερο παρά να χρησιμοποιήσουμε μια συντόμευση για το σκοπό αυτό.
Για να είμαστε σαφείς, δεν μπορoυν όλα τα πρόσφατα iPhone να αποβάλουν το νερό. Ενώ τα iPhone X S και X S Max είναι IP68 αδιάβροχα, τα iPhone X, X R , 8, 8 Plus , 7 και 7 Plus είναι όλα IP67.Στην πραγματικότητα, το IP68 δεν είναι τεχνικά «αδιάβροχο» ούτε καλύτερα προστατευμένο από το IP67 απλά αντέχει λίγο παραπάνω στο νερό που θα πρέπει οπωσδήποτε να το αποφεύγουμε.

Εγκαταστήστε τη συντόμευση

Για να πραγματοποιήσετε λήψη της συντόμευσης, μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο στο iPhone σας, ο οποίος θα ανοίξει την εφαρμογή Συντομεύσεις με τις λεπτομέρειες της συντόμευσης. Πατήστε "Λήψη συντόμευσης" και, στη συνέχεια, ανοίξτε την καρτέλα "Βιβλιοθήκη", όπου θα πρέπει να βλέπετε τη "Εξαγωγή νερού" που υποδέχεται θερμά στο κάτω μέρος της λίστας.


Σύνδεσμος συντόμευσης: Εξαγωγή νερού (δωρεάν)

Για να προσθέσετε μια συντόμευση στην αρχική οθόνη με το "Eject Water", επιστρέψτε στη σελίδα Ρυθμίσεις της συντόμευσης , αλλά επιλέξτε "Προσθήκη στην αρχική οθόνη" αυτή τη φορά. Αυτό θα σας δώσει εύκολη πρόσβαση στη ρύθμιση ενός εικονιδίου αρχικής οθόνης για αυτό, όπως θα κάνατε κατά τη δημιουργία ενός εικονιδίου αρχικής οθόνης για μια ιστοσελίδα στο Safari .



Αφαιρέστε το νερό από το iPhone σας

Τώρα, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τη νέα σας συντόμευση. Πατήστε "Εξαγωγή νερού" από την προβολή "Βιβλιοθήκη" στις Συντομεύσεις και μετά πατήστε "Έναρξη εξαγωγής νερού" στην προτροπή. Για να εμφανιστεί το μήνυμα "Ξεκινήστε την εκτόξευση νερού", θα μπορούσατε επίσης να πατήσετε "Εξαγωγή νερού" στο γραφικό στοιχείο, να χρησιμοποιήσετε το Hey Siri με τη φράση Siri που έχετε επιλέξει ή να πατήσετε το εικονίδιο της αρχικής οθόνης εάν το κάνατε.

Εάν έχετε πραγματικά νερό στο ηχείο σας, θα πρέπει να δείτε ότι αρχίζει είτε να διαρρέει είτε να ψεκάζεται από το κάτω μέρος του iPhone σας. Συνιστούμε να κρατάτε το iPhone σας υπό γωνία, με το ηχείο σας να βλέπει πιο κοντά στο πάτωμα, καθώς αυτό μπορεί να βοηθήσει να πιέσετε καλύτερα το νερό από το ηχείο σας.

 Φυσικά αυτό το τέχνασμα της Apple δεν θα πρέπει να μας κάνει να επαναπαυόμαστε και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί να μην βρεθεί το iphone μας στο νερό και ας έχουμε αυτή συντόμευση καλού κακού


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !