Δείτε ποιος σας καλεί πριν ακόμη το σηκώσετε ακόμη και από άγνωστους αριθμούς

0
Λαμβάνετε πολλές κλήσεις από άγνωστους αριθμούς;
Αν ναι, τότε το PhoneCaller3 tweak για jailbroken iPhone είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Αυτό το ισχυρό εργαλείο του jailbreak έχει σχεδιαστεί για να σας ενημερώνει ποιος σας καλεί πριν απαντήσετε την κλήση. 
Αυτό δεν είναι ένα νέο tweak προβολής καλούντος, καθώς το αρχικό PhoneCaller κυκλοφόρησε το 2015. Το PhoneCaller3 tweak εκμεταλλεύεται μια βάση δεδομένων με πάνω από 6 δισεκατομμύρια εγγραφές για να μάθει σε πραγματικό χρόνο ποιος πραγματοποιεί την κλήση. Εάν το  tweak είναι σε θέση να καταλάβει ποιος καλεί, θα εμφανίσει το αναγνωριστικό toy καλούντος στην οθόνη του iPhone σας. Αυτό θα σας δείξει να αποφασίσετε εάν θα πρέπει να παραλάβετε την κλήση ή όχι.
Εκτός από την εμφάνιση των λεπτομερειών για τις εισερχόμενες κλήσεις, το PhoneCaller3 θα σας ενημερώσει επίσης σε ποιον ανήκει ο αριθμός όταν πραγματοποιείτε την κλήση μόνοι σας. Καθώς πληκτρολογείτε τον αριθμό στην οθόνη θα εμφανιστεί το αναγνωριστικό καλούντος για αυτόν τον αριθμό. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδανική για να γνωρίζετε εάν έχετε τον σωστό αριθμό εκ των προτέρων.

Το PhoneCaller3 λαμβάνει τα δεδομένα του από δημοφιλείς εφαρμογές αναγνώρισης καλούντων, συμπεριλαμβανομένων των TrueCaller , ShowCaller, GetContact, NumBuster και anarab των μηχανών αναζήτησης. Στη συνέχεια συνδυάζει δεδομένα από όλες αυτές τις πηγές για να σας δείξει λεπτομέρειες για κλήσεις άνω των 6 δισεκατομμυρίων αριθμών τηλεφώνου. Το tweak μπορεί επίσης να βρει λεπτομέρειες για έναν καλούντα ακόμη και όταν δεν συνδέεστε στο Διαδίκτυο.

Το PhoneCaller3 λειτουργεί με την εφαρμογή Phone stock. Υποστηρίζει επίσης μια σειρά εφαρμογών επικοινωνίας τρίτων, όπως WhatsApp , Viber, Telegram και άλλα. Υποστηρίζονται επίσης τροποποιήσεις UI κλήσεων τρίτων, όπως το CallBarXS και το Scorpian .

Το PhoneCaller3 tweak έρχεται με μια δωρεάν δοκιμή 2 ημερών. Μετά από αυτό θα πρέπει να αγοράσετε μια άδεια πληρώνοντας 4,99 $ μία φορά. Το τσίμπημα προσφέρει επίσης έκπτωση 50 τοις εκατό σε όσους έχουν ήδη το PhoneCaller2.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !