WatchOS 6.2.5 Beta 5 Προσθέτει τρία νέα πρόσωπα ρολογιού

0
Μετά την κυκλοφορία του WatchOS 6.2.5 Beta 4 πριν από δύο εβδομάδες , η Apple κυκλοφόρησε την πέμπτη έκδοση beta του watchOS 6.2.5 για το Apple Watch. Παρόλο που δεν υπήρχε επίσημο changelog από την Apple και δεν περιμέναμε από την εταιρεία να προσθέσει καποια νέα λειτουργία, φαίνεται ότι υπάρχουν νέα θέματα ρολογιού στη νέα ενημέρωση. 
Η ενημερωμένη έκδοση του watchOS 6.2.5 Beta 5 που κυκλοφόρησε στους προγραμματιστές στις 14 Μαΐου φαίνεται να έφερε τρία νέα θέματα του ρολογιού. Πρόκειται για εκδόσεις των 2020 της σειράς Pride και είναι διαθέσιμες με τη μορφή επιλογών προσαρμογής για τις οθόνες Gradient, Pride Analog και Pride Digital.

Τα νέα ρολόγια Pride της Apple διαθέτουν πλέον περισσότερες αποχρώσεις παστέλ σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις των ρολογιών. Η εταιρεία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το πρόσωπο ρολογιών εορτασμού Pride κατά τη διάρκεια του WWDC 2018 πριν από δύο χρόνια. Πέρυσι, η εταιρεία πρόσθεσε ένα στυλ του 2019 στο πρόσωπο ρολογιού με ανανεωμένα κινούμενα σχέδια και επίσης παρουσίασε ένα εντελώς νέο πρόσωπο ρολογιού Pride Analog.

Το άγγιγμα του ρολογιού διαταράσσει επίσης τη διάταξη και μπορείτε να δείτε μια ζωντανή κίνηση που σχετίζεται με το πόσο γρήγορα το αγγίζετε. Το ρολόι Pride Analog 2020 αλλάζει τα χρώματα των ορθογωνίων κάθε φορά που σηκώνετε τον καρπό σας. Το πρόσωπο ρολογιού λωρίδων στερείται διαχωρισμού μεταξύ κάθε λωρίδας σε σύγκριση με τις εκδόσεις 2018 και 2019 του ρολογιού.

Το πρόσωπο ρολογιού Gradient δεν περιλαμβάνεται στην επωνυμία Pride. Τα χρώματα του ρολογιού συνεχίζουν να αλλάζουν με το χέρι που κινείται δευτερόλεπτα. Το ρολόι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πλήρεις οθόνες και κυκλικές διατάξεις. Ορισμένες από τις ρυθμίσεις που αντιστοιχούν στα νέα πρόσωπα ρολογιού λείπουν από την εφαρμογή Apple Watch για το iPhone και αναμένουμε από την Apple να το διορθώσει με την επόμενη έκδοση beta ή την τελική κυκλοφορία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !