Η OnePlus προετοιμάζει το δικό της αντίγραφο των AirPods για τον Ιούλιο

0
Τα AirPods συνεχίζουν να εμπνέουν τους κατασκευαστές πολλών εταιριών. Η τελευταία είναι η OnePlus η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα τα δικά της ασύρματα ακουστικά. Σύμφωνα με τον Max J, η συνολική σχεδίαση θα είναι κάτι περισσότερο από παρόμοια με αυτό των ακουστικών της Apple. "Είναι ο πραγματικός σχεδιασμός και όχι μόνο μια απεικόνιση", λέει ο άντρας που έχει κάποιες καλές πηγές από  πληροφορίες για το OnePlus.  
Θα ήταν δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ των ασύρματων ακουστικών AirPods και OnePlus. Για να δείτε τι σκοπεύει να κάνει η OnePlus απλά κοιτάξτε τη θήκη φόρτισης οπου θα είναι επίσης ενα αντίγραφο αυτής που παρέχεται με τα AirPods.

Το OnePlus διαθέτει ήδη ασύρματα ακουστικά ( ονομάζονται Bullets Wireless Z ), αλλά πλησιάζουν στην εμφάνιση στο Beats BeatsX. Η σύνδεση πραγματοποιείται ασύρματα στο smartphone, αλλά τα ακουστικά συνδέονται μεταξύ τους μέσω καλωδίου. Τα νέα ακουστικά από την OnePlus είναι εντελώς ασύρματα, όπως και τα AirPods. Η κυκλοφορία τους έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο.

Η τιμή των επόμενων ακουστικών OnePlus δεν είναι γνωστή. Για την ενημέρωσή σας, τα AirPods 2 πωλούνται στην τιμή των 179 € στην Apple. Όσον αφορά τα ακουστικά OnePlus Bullets Wireless Z, η τιμή είναι 49,95 €. Τα BeatsX κοστίζουν στο διπλάσιο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !