Ένα από τα iPhone του 2021 ενδέχεται να μην έχει πλέον φυσική θύρα

0
Το iPhone χωρίς θύρα, θα ειναι τόσο παράξενο, αν και υπήρξε εδώ και πολύ καιρό μια φαντασία των geeks και ένα καλό θέμα των εννοιών του infographic.  
Η φαντασία έδωσε τη θέση στη φήμη πέρυσι, και έφτασαν οι πρώτες (υποτιθέμενες) διαρροές . Αυτή τη φορά, οι πληροφορίες προέρχονται από έναν από τους πιο μοντέρνους διαρροείς-youtubers τον Jon Prosser που ισχυρίζεται στο λογαριασμό του στο Twitter ότι τουλάχιστον ένα από τα iPhone 13 που θα κυκλοφορήσει το 2021 δεν θα έχει πλέον φυσική θύρα.

Η έξοδος από την Lightning επομένως, αλλά και έξοδος του USB-C ειναι κοντά.Ο Prosser υποδηλώνει ότι ολόκληρη η γκάμα των iPhone θα μπορούσε τελικά να αλλάξει σε σχεδιασμό «χωρίς θύρες» και πάνω απ 'όλα ότι η Apple δεν θα περάσει "Ποτέ" σε USB-C (υπό πίεση από τις ευρωπαϊκές αρχές). Η κυκλοφορία ενός μεμονωμένου μοντέλου iPhone χωρίς φυσική θύρα θα μπορούσε να επιτρέψει στην Apple να αξιολογήσει τις αντιδράσεις των χρηστών προτού γενικεύσει σε όλο το εύρος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !