AppValley NEXT - Δεν χρειαζόσαστε πλέον εταιρική υπογραφή

0
Η Apple έχει γίνει αρκετά αυστηρή στη χρήση εφαρμογών iOS τρίτων. Συνήθως, εάν εγκαταστήσετε μια εφαρμογή στο iOS τρίτου μέρους μέσω καταστημάτων όπως το AppValley, το TweakBox ή και περισσότερα άλλα, θα ανακληθεί μέσα σε λίγες ώρες μετά την εγκατάσταση.  
Αυτό έχει πλήξει τη βάση χρηστών των καταστημάτων εφαρμογών τρίτων και αναγκάζονται να σκεφτούν έναν τρόπο που θα μπορούσε να εμποδίσει την Apple να ανακαλέσει τις εφαρμογές. Ο πρώτος που θα βρει μια νέα μέθοδο εργασίας είναι το AppValley NEXT.
Από το AppValley ΝΕΧΤ, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια πληθώρα εφαρμογών iOS που έχουν "παραβιαστεί", τροποποιηθεί και ++ χωρίς τον φόβο της ανάκλησης. Αυτό συμβαίνει επειδή η έννοια των πιστοποιητικών εταιρικών προγραμματιστών δεν χρησιμοποιείται σε αυτήν την αναβαθμισμένη πλατφόρμα. Ωστόσο, χρειάζεστε έναν υπολογιστή για το σκοπό αυτό.

Πώς λειτουργεί το AppValley NEXT;

Το NEXT χρησιμοποιεί εκμεταλλεύσεις επιπέδου jailbreak όπως το tfp0, ενημερώσεις κώδικα AMFI και πολλά άλλα για την εγκατάσταση εφαρμογών που δεν μπορούν να ανακληθούν. Υπογράφει μόνο του τις εφαρμογές στη συσκευή σας για να δημιουργήσει κείμενο Apple Mobile File Integrity. Αυτό είναι το στοιχείο που χειρίζεται τη διαδικασία υπογραφής εφαρμογής.

Πώς να εγκαταστήσετε το AppValley NEXT;

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογη μέσω της σελίδας AppValley Companion Computer. Το AppValley Companion απλώς αναπτύσσει την πλατφόρμα στη συσκευή σας iOS μέσω των διαπιστευτηρίων Apple ID σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό αναγνωριστικό προγραμματιστή της Apple για αυτόν τον σκοπό, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κύριο αναγνωριστικό σας.

Πρέπει να επανεγκαθιστώ το ΝΕΧΤ κάθε 7 ημέρες;

Οχι! Αυτό είναι το καταπληκτικό προτέρημα. Τα διαπιστευτήρια του Apple ID σας θα αποθηκευτούν και το AppValley Companion θα υπογράψει αυτόματα ΕΠΟΜΕΝΟ στη συσκευή σας iOS. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι για να λειτουργήσει τόσο ο υπολογιστής σας με εγκατεστημένη την εφαρμογή Companion όσο και η συσκευή σας iOS θα πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο WiFi. Έτσι, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να είστε στο σπίτι σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Είναι NEXT δωρεάν;

Ναί! Η πλατφόρμα είναι εντελώς δωρεάν για την χρήση χωρίς κρυφές χρεώσεις. Επιπλέον, θα λαμβάνετε ενημερώσεις στην πλατφόρμα. Είναι συμβατό με όλες τις συσκευές iOS που εκτελούνται από iOS 11 έως iOS 13. Καθώς θα κυκλοφορήσουν νέα exploit tfp (0), οι προγραμματιστές θα ενημερώσουν την εφαρμογή για να υποστηρίξουν και τις επόμενες εκδόσεις iOS.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !