Το YouTube αναπτύσσει προσαρμοσμένα φίλτρα στο iOS

0
Οι προτάσεις του YouTube έχουν κάνει τώρα ένα ακόμη βήμα μπροστά. Στην προσπάθειά να μας προσφέρει όλο και πιο εξατομικευμένο περιεχόμενο, προκειμένου να μας κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στην πλατφόρμα των βίντεο, η εταιρεία μόλις ξεκίνησε την ανάπτυξη μιας λειτουργίας που έλειπε στις εκδόσεις του υπολογιστή και του iOS του ιστότοπου και της εφαρμογής .  
Πράγματι, αυτή η καινοτομία ήταν διαθέσιμη για λίγο περισσότερο καιρό στο Android, που ήταν η μόνη πλατφόρμα που επωφελήθηκε από αυτό. Από τώρα και στο εξής και άλλες πλατφόρμες θα πρέπει να αρχίσουν να βλέπουν μικρές ετικέτες στην κορυφή της αρχικής τους σελίδας, που αντιστοιχούν σε φίλτρα που υποτίθεται ότι θα καθορίζουν τις περαιτέρω συστάσεις τους και θα κάνουν έρευνα ανά θέμα.

Αυτά τα θέματα βασίζονται σε προτάσεις που έχουν ήδη γίνει, αλλά και στο ιστορικό των βίντεο που παρακολουθούν οι χρήστες. Το YouTube εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να βελτιώσει την υποστήριξή του και να προσθέσει διαφορετικές γλώσσες όπως τα γαλλικά, τα πορτογαλικά και τα ισπανικά, τα οποία θα είναι συμβατά με αυτήν τη νέα λειτουργία. Αυτά τα νέα φίλτρα ενισχύουν την πολιτική της εταιρείας, η οποία προσφέρει όλο και περισσότερο εξατομικευμένο περιεχόμενο στους χρήστες της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !