Το Apple Store στη Βιέννη θα είναι το πρώτο που θα ανοίξει ξανά στην Ευρώπη

0
Η επιστροφή στο φυσιολογικό φαίνεται αρκετά δύσκολη. Η Apple ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τα καταστήματα της AppleStore που βρίσκονται στην Ευρώπη.   
Από αύριο 5 Μαΐου, μόνο ένα Apple Store θα ανοίξει ξανά σε όλη την Ευρώπη και ειναι το κατάστημα Kärntner Straßeαπό στη Βιέννη (Αυστρία). Η χρονική περίοδος λειτουργίας θα είναι περιορισμένη (11 π.μ.-6 μ.μ.) και οι επισκέπτες θα πρέπει προφανώς να δώσουν προσοχή στα μέτρα απόστασης και ασφαλείας. Επιπλέον, έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο έτσι ώστε να περιοριστεί ο αριθμός των ατόμων που παρευρίσκονται ταυτόχρονα στο κατάστημα.

 Εάν πιστέψουμε τον εκπρόσωπο για τα Apple Store, η επανέναρξη των καταστημάτων θα προορίζεται κυρίως για πελάτες που χρειάζονται υποστήριξη (εξυπηρέτηση μετά την πώληση, επισκευή). Σε αυτό το ποσοστό, θα χρειαστούν πιθανώς αρκετές εβδομάδες, ακόμη και αρκετοί μήνες, για να μπορέσει η Apple να βασιστεί ξανά στο πλήρες δίκτυο της των Apple Stores (σχεδόν 400 καταστήματα).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !