H Ομιλία του Tim Cook στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου του Οχάιο (video)

0
Όπως ήταν αναμενόμενο , ο Tim Cook έκανε την εναρκτήρια ομιλία για την τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου του Οχάιο. Η ομιλία του ήταν εικονική λόγω υγειονομικών μέτρων. 
Το αφεντικό της Apple ξεκίνησε λέγοντας:


«Απόφοιτοι, λυπάμαι που δεν γιορτάζουμε μαζί σήμερα. Το μάθημά σας είναι μια ειδική τάξη που χαρακτηρίζεται από την ιστορία, όπως πολλοί άλλοι στα 150 χρόνια του πανεπιστημίου. Και παρόλο που δεν είμαστε δίπλα-δίπλα στο κτίριο, γνωρίζω ότι οι γονείς, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι δάσκαλοί σας δεν είναι λιγότερο ευχαριστημένοι από την υπερηφάνεια που αισθάνεστε για εσάς και για αυτό που έχετε επιτύχει ».

Επίσης αναφέρθηκε με δύο λέξεις για τον Steve Jobs:

«Όταν μπήκα στην Apple το 1998, δεν μπορούσα να πιστέψω στην τύχη μου. Επρόκειτο να περάσω το υπόλοιπο της επαγγελματικής μου ζωής δουλεύοντας για τον Steve Jobs. Αλλά η μοίρα έρχεται σαν κλέφτης τη νύχτα. Η μοναξιά που ένιωσα όταν χάσαμε τον Steve ήταν απόδειξη ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αιώνιο, ούτε πιο ισχυρό, από τον αντίκτυπο που έχουμε στους άλλους ».

Πέρα από το σχολείο, ο Tim Cook μίλησε και για την απομόνωση...

«Δεν μπορείς να φύγεις από το σπίτι σου και σου αφήνει πολύ χρόνο για να γεμίσεις τη μέρα. Προσπάθησα να τον χρησιμοποιήσω για να διαβάσω και να επιστρέψω στον Αβραάμ Λίνκολν. Το συνιστώ σε οποιονδήποτε θέλει να θέσει αυτές τις στιγμές σε μια προοπτική. Θα εκπλαγείτε να δείτε πώς η σκέψη του είναι ακόμα τόσο έξυπνη, αστεία και ζωντανή και πώς αυτός ο επιφυλακτικός και ταπεινός άνθρωπος πέτυχε, σε θορυβώδεις καιρούς, να καλέσει τους άλλους να ελπίζουν ».

Τέλος, ο Tim Cook καλεί τους αποφοίτους να δημιουργήσουν το καλύτερο δυνατό μέλλον:

«Είστε η υπερηφάνεια των γονέων και των παππούδων σας, των θείων και των δασκάλων σας, των κοινοτήτων που σας διαμόρφωσαν με έναν ορατό και αόρατο τρόπο. Δεν σας χαριστήκαμε σήμερα. Πολλοί από εσάς έχετε αγωνιστεί για να το πετύχετε. Τώρα το μέλλον είναι δικό σας. Σκεφτείτε ξανά, ενεργήστε ξανά. Χτίστε ένα καλύτερο μέλλον από ό, τι νομίζατε σίγουρο. Και σε μια εποχή φόβου, κανε μας ξανά να ελπίζουμε. "



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !