Κάνοντας αυτό θα ελευθερώσετε πολλά Gigabyte στο iCloud άμεσα

0
Εάν χρησιμοποιείτε το iCloud, ενδέχεται να έχετε αντιμετωπίσει ειδοποιήσεις όπως "Not Enough Storage" και "iCloud Storage Full", ειδικά αν βρίσκεστε στο δωρεάν πακέτο των 5 GB. 
Για γρήγορη εκκαθάριση χώρου στο λογαριασμό σας iCloud, ακολουθείστε τα βήματα πιο κάτω και μπορείτε να διαγράψετε μεγάλα αρχεία και μπορείτε να καθαρίσετε πολύ χώρο αμέσως.

Το πρώτο βήμα είναι να μάθετε αν έχετε, στην πραγματικότητα, παλιά, άχρηστα αντίγραφα ασφαλείας. Ακόμα κι αν έχετε απενεργοποιήσει το "iCloud Backup" στο iPhone σας, ενδέχεται να εξακολουθεί να έχετε και άλλα αντίγραφα ασφαλείας για αναζήτηση και εξάλειψη. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε το όνομά σας επάνω για να δείτε τις ρυθμίσεις του Apple ID σας και , στη συνέχεια, επιλέξτε "iCloud" από τη λίστα.


Στη συνέχεια, μεταβείτε στη "Διαχείριση αποθήκευσης" και βρείτε τα "Αντίγραφα ασφαλείας" στη λίστα εφαρμογών και υπηρεσιών στη συσκευή σας. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, τα αντίγραφα ασφαλείας μου καταλαμβάνουν 11 GB αποθηκευτικού χώρου στο λογαριασμό στο iCloud, οπότε και εμφανίζεται ψηλά στη λίστα. Ανάλογα με το μέγεθος που χρησιμοποιούν οι εφαρμογές σας, τα αντίγραφα ασφαλείας σας θα μπορούσαν να εμφανίζονται οπουδήποτε στη λίστα.

Αφού επιλέξετε "Αντίγραφα ασφαλείας", βρείτε το αντίγραφο ασφαλείας ή τα αντίγραφα ασφαλείας που θέλετε να διαγράψετε. Το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας για τη συσκευή σας θα εμφανιστεί με την περιγραφή "Αυτό το iPhone", οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν θα απαλλαγείτε από αυτό. Οτιδήποτε άλλο μπορείτε να το διαγράψετε, εκτός αν πρόκειται για άλλη συσκευή που διαθέτετε και μοιράζεται τον ίδιο λογαριασμό iCloud. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην διαγράψετε το τελευταίο αντίγραφο ασφαλείας για αυτές τις συσκευές.

Για να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με ένα αντίγραφο ασφαλείας, πατήστε σε αυτό για να δείτε πληροφορίες όπως η συσκευή στην οποία ανήκει, την τελευταία φορά που δημιουργήθηκε αντίγραφο ασφαλείας και το μέγεθος. Για να διαγράψετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, πατήστε "Διαγραφή αντιγράφου ασφαλείας".


Στη συνέχεια, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε το αντίγραφο ασφαλείας και να διαγράψετε τα δεδομένα. πατήστε "Απενεργοποίηση & Διαγραφή" για να αφαιρέσετε μόνιμα το αντίγραφο ασφαλείας. Εάν πρόκειται για συσκευή iOS που δεν έχετε πλέον, η απενεργοποίηση του αντιγράφου ασφαλείας είναι απλώς απαραίτητο μέρος της διαδικασίας. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, θα πρέπει να εξαφανιστεί από τη λίστα αντιγράφων ασφαλείας σας, αφήνοντας μόνο αυτό για την τρέχουσα συσκευή ή τις συσκευές σας .


Τώρα, δώστε λίγα λεπτά για να εκκαθαριστεί ο χώρος αποθήκευσης. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τον αποθηκευτικό χώρο iCloud μου πριν διαγράψω το παλιό αντίγραφο ασφαλείας (148 GB) και μετά (139,9 GB), δίνοντάς μου πίσω πάνω από οκτώ gigabyte.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !