Το DualClock Tweak σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα δεύτερο ρολόι στην οθόνη κλειδώματος

0
Αν ψάχνετε για μια λύση που θα σας αφήσει να παρακολουθείτε εύκολα το χρόνο σε δύο διαφορετικές ζώνες ώρας, τότε το DualClock tweak είναι για εσάς. 
Αυτό το tweak σάς επιτρέπει να έχετε δύο ρολόγια στην οθόνη κλειδώματος αντί για ένα. Εμπνευσμένο από ορισμένα τηλέφωνα Huawei, διευκολύνει τους χρήστες να παρακολουθούν το χρόνο σε δύο διαφορετικές χώρες ή πόλεις.

Εάν έχετε οικογένεια, φίλο ή συνάδελφο που ζει σε διαφορετική ζώνη ώρας ή εάν εργάζεστε από απόσταση έχοντας ένα διπλό ρολόι στην οθόνη κλειδώματος μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

Το DualClock tweak θα σας επιτρέψει να επιλέξετε δύο διαφορετικά ρολόγια και να τα τοποθετήσετε ακριβώς στην οθόνη κλειδώματος. Σε ένα ρολόι μπορείτε να έχετε τον κανονικό χρόνο με βάση την τρέχουσα τοποθεσία σας, ενώ στο δεύτερο ρολόι μπορείτε να βάλετε ρολόι άλλης πόλης ή χώρας.

Το DualClock tweak έρχεται με μια ποικιλία επιλογών που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν πλήρως αυτά τα ρολόγια.

Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα εμφάνισης ή απόκρυψης ΠΜ ή ΜΜ, επιλογή μεταξύ 12 ή 24 ωρών λειτουργίας, επιλογή εμφάνισης δευτερολέπτων στο ρολόι και απόκρυψη κινούμενης εικόνας για το Face ID.
Από τις ρυθμίσεις του, οι χρήστες μπορούν επίσης να αποκρύψουν την ένδειξη φόρτισης και να προσαρμόσουν την κατακόρυφη θέση των χρόνων.

Προσφέρει επίσης υποστήριξη για άλλα tweak οθόνης κλειδώματος τρίτων, όπως το Kalm tweak , Axon και Quart.

Μπορείτε να κατεβάσετε το DualClock tweak από το Cydia ή το Sileo που είναι διαθέσιμο στο repο του Packix και κοστίζει 0,99 $.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !