iOS 13: Σφάλμα εμποδίζει την χρήση εφαρμογών ξαφνικά!!

0
Οι χρήστες των iPhone είχαν την αστεία έκπληξη όπου ξαφνικά βλέπουν προβλήματα κατά την εκκίνηση ορισμένων εφαρμογών. Στην οθόνη του κινητού εμφανίζεται ένα μήνυμα που ενημερώνει ότι η εφαρμογή δεν μπορεί να ξεκινήσει ξαφνικά, ενώ όλα λειτουργούσαν κανονικά πριν. 
"Αυτή η εφαρμογή δεν κοινοποιείται πλέον σε εσάς. Για να την χρησιμοποιήσετε, πρέπει να την αγοράσετε από το App Store » , εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο κατά το άνοιγμα των εφαρμογών. Ο χρήστης στη συνέχεια καλείται να μεταβεί στο App Store ή να ακυρώσει τη διαδικασία.

Αυτό το ζήτημα σχετίζεται με την Οικογενειακή κοινή χρήση, ένα σύστημα της Apple που επιτρέπει στις οικογένειες να μοιράζονται αγορές εφαρμογών, ταινιών, σειρών, βιβλίων και άλλων μεταξύ πολλών λογαριασμών. Προφανώς υπάρχει πρόβλημα με την επαλήθευση και το iPhone πιστεύει ότι ο χρήστης έχει μια εφαρμογή για την οποία δεν έχει τα δικαιώματα, όταν αυτό δεν συμβαίνει.
Η Apple δεν λέει τίποτα για το θέμα και το σφάλμα αφορά διαφορετικές εφαρμογές, ακόμη και δωρεάν όπως το YouTube, στο iOS 13. Μερικοί χρήστες λένε ότι τις  έχουν διαγράψει και στη συνέχεια επανεγκαταστήσουν την εφαρμογή για να βρουν την κανονική χρήση. Όμως αυτή η λύση δεν λειτουργεί πάντα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !