Αύριο κυκλοφορεί το νέο Jailbreak του ios 13.5???

0
Όπως διαβάσατε και στο μπλόκ μας εχθές η ομάδα του Unc0ver ανακοίνωσε πως σύντομα θα έχουμε μια νέα έκδοση από το εργαλείο της στην έκδοση 5 και θα απευθύνεται σε όλες τις συσκευές που έχουν εγκατεστημένο το ios 13,5. 
Το νέο εργαλείο δεν φαίνεται να έχει κάποιους περιορισμούς σύμφωνα με τα λεγόμενα από τους προγραμματιστές και μέχρι και εχθές ήταν στο τελικό στάδιο των δοκιμών για τη σταθερότητα του.
Μάλιστα κατά την ανακοίνωση στο twitter εχθές η επίσημη σελίδα τους έδειχνε ότι έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 90% και ήταν σχεδόν έτοιμο.
Από εχθές μέχρι σήμερα το ποσοστό μέσα σε μια νύχτα έφτασε στο 95% και αν συνεχιστεί έτσι όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμο μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Το εργαλείο Unc0ver πρέπει να εγκατασταθεί με το πρόγραμμα για υπολογιστές Mac και Windows AltStore όπου θα δημιουργηθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά για τη συσκευή σας και την εγκατάσταση της εφαρμογής και μετά να γίνει jailbreak μέσα από αυτή.
Συντονιστείτε εδώ και περισσότερες λεπτομέρειες θα γράψουμε σύντομα....

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !