Η Apple ξεκινά να πωλεί τα AirPods Pro κατασκευασμένα από το Βιετνάμ

0
Η παραγωγή εξελίσσεται για τα προϊόντα της Apple και ειδικά για τα AirPods. Τα ακουστικά δεν συναρμολογούνται πλέον μόνο στην Κίνα, αφού η Apple στρέφεται επίσης και στο Βιετνάμ και δεν εξαρτάται πλέον μόνο από την Κίνα. 
Τα πρώτα αντίγραφα του AirPods Pro που παράγονται στο Βιετνάμ έχουν φτάσει στους πελάτες. "Σχεδιασμένο από την Apple στην Καλιφόρνια. Συναρμολογείται στο Βιετνάμ " διαβάζει καποιος στο πίσω μέρος της θήκης φόρτισης των ασύρματων ακουστικών.

Το έργο για τη συναρμολόγηση των AirPods στο Βιετνάμ χρονολογείται πριν από ένα χρόνο. Η Apple το είχε δοκιμάσει πέρυσι και οι προμηθευτές αναζήτησαν χρήματα τον Δεκέμβριο για να επεκτείνουν την παραγωγή. Πρόσφατα, η Nikkei ανακοίνωσε ότι η μαζική παραγωγή των AirPods στο Βιετνάμ είχε ξεκινήσει τον Μάρτιο. Ένας προμηθευτής της Apple είχε ακόμη και ένα πέρασμα ειδικό από τις αρχές του Βιετνάμ, έτσι ώστε οι μηχανικοί του να μπορούν να ταξιδεύουν στη χώρα για να διαχειριστούν την παραγωγή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κρίσης με την υγεία.

Από μόνο του, ένα προϊόν συναρμολογημένο στο Βιετνάμ ή την Κίνα δεν πρέπει να αλλάζει τίποτα για τον καταναλωτή.Τα ακουστικά του AirPods Studio θα πρέπει επίσης να συναρμολογούνται στη χώρα, αν πιστεύουμε ότι λένε οι διαρροές .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !