Τα Google Podcasts ενημερώθηκαν για το Apple CarPlay

0
Η Google προσφέρει σήμερα μια ενημέρωση στην εφαρμογή Google Podcasts στο iOS. Πηγαίνει στην έκδοση 2.0 με μόνο μία νέα δυνατότητα στο πρόγραμμα και ειναι η υποστήριξη για το CarPlay. Γίνεται δυνατή η απόλαυση της εφαρμογής από την κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου σας. 
Η οθόνη στο CarPlay είναι από μόνη της κλασική. Υπάρχουν καρτέλες "Νέα επεισόδια", "Η ουρά σας" και "Δραστηριότητα". Η πρώτη καρτέλα επιλέγεται από προεπιλογή με μια λίστα που ομαδοποιεί όλα τα νέα podcast που είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο από τους λογαριασμούς στους οποίους έχει εγγραφεί ο χρήστης. Απλώς μετακινηθείτε στη λίστα, βρείτε το podcast που θέλετε και αγγίξτε το για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή.

Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί στην έκδοση CarPlay, όπως το γεγονός ότι δεν είναι δυνατή η περιήγηση στον κατάλογο των διαθέσιμων podcast ή η ακριβής αναζήτηση. Πρέπει να περάσετε από την εφαρμογή Google Podcasts στο iPhone σας για να κάνετε το ένα ή το άλλο. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Apple Podcasts στο CarPlay, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διαφορετικά προγράμματα χωρίς απαραίτητα να είστε συνδρομητής για να κάνετε ανακαλύψεις.

Το Google Podcasts είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store για το iPhone. Η εφαρμογή έκανε το ντεμπούτο της στο smartphone της Apple τον περασμένο Μάρτιο . Υπήρχε προηγουμένως μόνο σε smartphone Android.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !